0

kesinlikle gelmiştir ay malesef vardı çevremde öyle insan sevdiğimde bir kişiydi ama hep bahane hep bahane insan sıkılıyor bir yerden sonra onunla mi ugrasicam diyorsun artık bıraktım valla bahaneyle dolu hayatında kendi kendine takılsın böyle daha iyi hiç değilse sinirim bozulmuyor . diger türlü aklım takılıyor bide moral bozukluğu olurdu.

0

bir insan seviyorsa asla bahane etmez her ne olursa olsun yanında olmak ister.yani biri size bahane uyduruyorsa sizi zaten önemsemiyor demektir.yani mantıken şöyle düşünürseniz bahanelerin arkasına sığınan insanlardan ne beklersiniz ki.

2

kesinlikle sürekli bahaneler üreten insanların hayatınızdan artık gitme vakti gelmiştir. çünkü seven insanlar asla bahanelerin arkasına sığınmazlar bahaneler üretmek yerine çözüm üretme odaklı davranırlar. eğer sizinle ilgili sürekli olarak daha neler öğretiyorlar ve sizinle geçirdikleri vakitleri azaltıyorlar ise artık sizi eskisi kadar sevmediğini , önem ve değer vermediğini düşünebilirsiniz. sürekli bahane üretmek korkak insanların işidir. bu tür insanlar artık sizi eskisi kadar sevmediğini söyleyemezler ve kendilerini sizden soğutmak için bahanelerin arkasına sığınarak kendilerini haklı gösterme çabası içine girerler. bu yüzden eğer hayatınızda aldığınız kişilerin son zamanlarda ürettikleri bahaneler şu aldıysa ve her hareketinin arkasında mutlaka bir neden uyduruyorlarsa sizi artık çok da fazla değer vermediklerini ve sizinle eskisi kadar sık görüşmek istemediklerini düşünebilirsiniz hatta düşünmek bir yana bundan emin olabilirsiniz. eğer hayatınızda sizi çok seven ve değer veren bir insan varsa onlar için zorluk ya da imkansız diye bir şey yoktur. zorluklarla başa çıkabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacak ve çabalayacaklardır. çünkü sevmek fedakarlık isteyen bir durumdur. eğer karşınızdaki kişi size karşı fedakarlık yapmaktan uzak duruyorsa ve gitgide sizden uzaklaştığını hissediyorsanız hislerinizde hiç yanılmıyorsunuz demektir. ileride çok daha fazla üzülmemek ve zarar görmemek için eğer size haddinden fazla bahaneler ile gelen insanlar varsa bu insanları zaman kaybetmeden hayatınızdan çıkarmanız vakti gelmiş hatta geçmiş demektir. zaman geçtikçe onların size daha çok zarar vererek gitmesini beklemeyin. cesur davranın ve üzülmemek için onlardan önce hareket edin ve siz o kişileri hayatınızdan çıkartıp , onlarsız da yapabileceğinizi ve onlara ihtiyaç duymadığınızı gösterin ve güçlü davranın. böyle yaparak asla kaybetmezsiniz aksine her zaman kazanan siz olursunuz. kendinizi kimseye karşı kullandırmayın. kendinize değer vermeyi bilin. hiç kimseye hayatınızın tekelini vermeyin. unutmayın ki size isteyen insan sizin için her şeyi göze alır ve asla bahaneler üretmez.

1

evet sürekli bahaneler üreten insanın gitme vakti gelmiştir çünkü bir insan bahane üretiyorsa bahanelerin arkasına sığınıyor sao insanın sevgisinden de dostumdan da arkadaşlarından da size yarar gelmez.