0

benim en çok sevdiğim sanatçı azer bülbül ,müslüm gürses allah rahmet eylesin diyorum buradan kendilerine. ondan sonra haktan ,hakan taşıyan, murat şenpınar, güçlü soydemir ,yıldız tilbe, güllü, cansever ,kibariye yani ben arabeks dinlediğim için genellikle bu sanatçıları daha çok seviyorum ve seni gerçekten çok beğeniyorum sevdiğim sanatçılar birkaç tane daha var ama şu an aklıma gelmiyor. isimleri ama en güzel arabesk söyleyen bana göre bunlar bir de zaten arabeks dışında roman havası dinliyorum başka da bir dinlediğim veya sevdiğim sanatçılar yok.

0

ebru gündeş ibrahim erkal ismail yk ibrahim tatlıses yavuz bingöl sevcan orhan betül buse doğan

0

benim en sevdiğim sanatçılar,
yıldız tilbe
sezen aksu
kıraç
yavuz bingöl
rafet el roman
gökhan türkmen
deniz seki dır.
özellikle de sezen aksu çocukluğumun sanatçılarından olduğu için onun şarkılarıyla büyüdüm diyebilirim. sesi, yorumu, kişiliğiyle örnek olan ender sanatçılarımızdan biridir nami diğer minik serçe. sanırım 50 yaşında olsamda müzik listemde yine sezen aksu yer alır.

1

en sevdiğiniz sanatçılar derken, buna sanatın her dalından giren sanatçıları yazabilirim demek.
haluk levent, timuçin esen, caner cindoruk, zerrin tekindor, haluk bilginer, selda bağcan, imany, ahmet kaya, zeki müren, genco erkal, müjdat gezen, demet akbağ, fırat tanış, bennu yıldırımlar
düşünürsem daha belki yazarım ama ilk aklıma gelenler bunlar, bunları yazsam yeterlidir sanırım.

0

benim en çok sevdiğim sanatçılar arasında yer alan şarkıcılardan biri de ahmet kaya olduğunu söyleyebilirim. kişiliği olarak aslında sevmediğin bir kişidir ama sesinin çok kaliteli olduğu ve parçalarının gerçekten bir insana dokunduğunu görüyorum. özellikle yaptığı konserler daha etkili olduğunu düşünüyorum ahmet kaya'nın. baktığım daha kaliteli bir sese sahip olduğu için. özellikle baktığımız zaman en sevdiği başka bir sanatçıdan biri de bahadır. genel olarak seslendirdiği şarkılar çok kaliteli ve yeterince kendini göstermeye çalışan bir sanatçı olarak görüyorum. baktığımız zaman bu sıralar gündemde pek fazla gitmeye ve konserleri düzenlemeyen bir kişidir. böyle sanatçıların aslında unutulmaması gerekiyor. şu anda günümüzde baktığımız sanatçılar pek fazla o kadar yetenekli olmadığını görüyorum ve daha çok başarılı olan sanatçıların hakkını yiyorlar. bu yüzden bu sanatçıların değerinin çok olduğunu ve hiçbir şekilde dinlemekten vazgeçmemeliyiz.