0

yemeklerımın öncelıkle lezzetli olmasını tercih ederım tadı olmadımı o yemek pek yenmez tadı tuzu yerınde oldumu guzel olur bana gore

0

tatsız olursa tadımız kaçar.onun için baharat çeşitleri,tuz falan olabilir tabi her şeyin fazlası da zararlı
bazı yemekler de ise sossuz bir hiç o yüzden sos lazım olan yerler de var

1

tuz bence. tuzsuz hiç bir yemeğin anlamı yok benim için

0

soğan, sarımsak ve yağ biberi.. hepsi çok güzel renk ve tat katıyor yemeklere. bunlar eksik olmasın isterim. mesela tuzsuz yemek yiyebilirim. tuz çok sıkıntı yaratmaz ama diğerleri olmalı.

0

yemeklerde genelde tam pişmesini isterim bu ilk istedigim şeydir.sonrasında yagı ve tuzu tam olmalıdır ozman zaten herşey guzel olur yemeye doyum olmaz.

0

genellikle yemek yaparken tuzsuz oluyor başka onun haricinde unuttuğum birşey yok bide yemekler etli olursa daha iyi oluyor .

0

tuzlu bir yemekse tuzu kararında olmalı.
tatlı bir yemekse tadı yerinde olmalı.
tatlı, tatlı yenir. tuzlu da tuzlu.
bazı insanlar tuzu abartiyor bazıları tatlıya bile bir gıdım şeker koyuyor.
öyle tad alınmaz o yiyeceklerden.

0

et, tavuk, kıyma, baharatlar, ve eksiksiz malzeme iyi bir yemek için tüm malzemeler olmalı ve kaliteli olması lazım ürünler kötü ise yemek mutlaka tatsız tutsuz olur. kasap ürünlerinin yemeklerde rolü çok büyüktür yemeğe ne kadar et vesayre girerse o kadar lezzetlidir. yemeğimde eksik olmasını istemediğim şey de paradır eğer param olursa et ürünleri ve kaliteli malzeme ile 10 numara 5 yıldız yemekler çıkartırım...

0

tuz olur bu sorunun cevabı. tuzsuz yemeğe katlanamıyorum. yemeğin tuzu olmayınca hiçbir tat, hiçbir zevk alamıyorum o yemekten. eziyet gibi geliyor o yemek bana. sanki yemekte eziyet görüyormuş gibi hissediyorum. yemek yemek gibi olmalı. gerçekten işinin erbabı olmayanlar yemek yapmamalı. yiyen insana yazık.