1

memnunum çünkü güvenilir ve sitelerin güvenilir olması beni tahrik ediyo ve rahat ediyorum sorumaniden çok menunum menuniyetimin sebebi ise şu küfür yok saygısızlık yok sonra kavga yok yani kötü olabilecek hiçbirşey yok süper bişey bu eviyorum böyle siteleri spam olabilecek hiçbişeu yok bu çok bişey değilmi dostlar bu uygulamada herkez saygılı oluyor çok güzel bişey.

1

sorumani sitesinden memnunum niye memnun olmayayım, sonuçta kafa dağıtmak için buraya giriyorum ve eğlencemi çıkartıyorum burada.şimdi iki kat kazanç elde edilecek gelir kapısını açtılar, herkesin hevesi arttı.

2

sorumaniyi gayet güzel buluyorum. çünkü baya cevap veriyorum ve bilgi sahibi oluyorum sorularda. bize kazandırmak isteyen bir site.

2

sorumaniden şuana kadar çok memnun kaldım. inşaallah hepte böyle memnun kalırım. bir yerlerden para kazanmak gerçekten güzel bir fırsat oluyor benim için. bu site sayesinde kendimize birikim yapma fırsatı yakaladık. bakalım sonu ne olacak :)

0

memnunum hoş bir yarışma ve ilginç soru ve cevaplar var.

0

şahsen ben kendi adıma konuşayım. ben gerçekten de sorumani ben çok memnunum buraya arkadaşımın sayesinde üye oldum onun tavsiyesi ile geldim. ilk üye olduğumda sıkılmıştım iki üç gün takılayım ondan sonra karar vereyim dedim ondan sonra bir baktım buraya gerçekten çok beğendim ve yarışmaları oldu bizler için çabaladıklarını gördüm ve diğer sitelerden çok farklı olduğunu gördüm ve burada kalmaya karar verdim ve bu sorumani'den gerçekten de ben çok memnunum ve bazı arkadaşlarım da memnun olduğuna inanıyorum. sonuçta burası güvenilir en azından bir şikayetim olduğunda bana hemen cevap veriyorlar yani diğer site ben mesaj atıyorum tabir bakıyorum bir ay sonra cevap veriyor
. onun için burası bence harika bir platform ve ben buraya üye olduğumdan beri diğer sitelerde bile üyeliğimi iptal ettim sadece buraya odaklanmış durumdayım ve burada ek kazanç elde etmiş oluyorum gerçi zaten evde boş boş oturuyorum tek para kazandığım yer burası var şu an dediğim gibi ben memnunum seviyorum ve sen de burada kalarak memnun olabilirsin ve burada kalarak anca burayı çözebilirsin bulanık kazançları da iyi insanları da iyi. yani burası benim paramı da tam gününde yatırıyor bazen erken bile yatırdığı oluyor yani onun için burası güzel.

1

sorumani'den tabii memnunum, memnun olmasam saatlerdir burada işim ne!
bana para kazandırmanın ötesinde bilmediklerimi araştırırken bilgi dağarcığıma yeni bilgilerde katan sitedir.
yönetenlerin adil insanlar olduğunu düşünüyorum. en önemlisi de her birimiz para için buradayız sonuçta, hak ettiğimiz paraları incelemeden sonra o gün banka hesabımızda görebiliyoruz. ben bugüne kadar 250 lira falan almışımdır. teşekkür ederim sorumani.

0

genel anlamda memnunum.kazanci ortami vs cok guzel.