0

devamlı yollardalar, uyumamak için sigara çay çok içerler, bu da onları sinirli yapar.

0

çünkü gerçekten insanlarla uğraşmak çok zordur her insanın gönlüne göre gidemezsiniz. o yüzden insanları memnun etmek çok zordur. insanlarla haşır neşir olan bir meslek genelde insana sinir vericidir. ve otobüs şoförleri de yola dikkat edip kontrollü olmaya çalışacaklar yoksa insanların kaprisleri ile mi uğraşacaklar .onların işi bence gerçekten çok zor her türlü insanla karşılaşıyorlar .bir de o kadar can taşıyorlar ve dikkatli olmaları gerekiyor.

0

sabahtan akşama kadar çeşitli insanlarla çeşitli diyaloglar kurdukları için ve bazen tartışmalar yaşadıkları için artık bir süre sonra herkese karşı öfke duymaya başlarlar sorun şoförlerde değil yolculardadir

0

uykularını tam alamayınca sinirli olabilirler diye düşünüyorum.

1

trafik zaten yeteri kadar stresli ve gergin. bir de üzerine insanlarla uğraşıyorlar ve bu insanlar sürekli değişiyor. trafik kuralları dışında uymaları gereken başka kurallarda var. ama insanlar kendilerine özel algılayıp bu hareketleri, garip istekler de bulunabiliyorlar şoförlerden. hatta saldırıyorlar. zaten gergin olan sinirleri patlayabiliyor, onlarda insan. yine de öfke kontrolünden geçmeliler bence ve kısa süreli çalışmalılar.

düşünmeden sinirle şoföre saldıran bir yolcu, yine içinde başka yolcuları taşıdığı otobüsü kulandığını unutup direksiyonu bırakarak karşılık veren şoförler gördü bu gözler. hiç olmaması gereken davranışlar trafikte. herkesin karşılıklı anlayışlı olması lazım.

0

akşama kadar birçok insanla uğraşıyorlar bence haklilarda yani çünkü kimi nereye gidiyor diye soruyor kimi önden iniyor falan onlarda mecburen sinirli oluyorlar.