0

ünlü olma yeri yoktur yıllardır yayın açıyor ve çok küfür kullanıyor onu izleyen kızlar, cocuklar olmasına rahmen küfür agzından eksik olmuyor.jahrein sayesinde biraz daha ün kazanmıstır.

2

twitch'den yayın yapan oyuncu imiş. hakkındaki yorumları okudum. olumsuz, benim oğlumda twitch'de yayın yapardı şimdilerde işlerinin çokluğundan bıraktı maalesef ama süper ingilizcesi ile sadece onu zaten yabancılar izlerdi. bu kişinin ailevi sıkıntılarından dolayı bu işe giriştiğini okudum.
türk gençliği zaten bu tür bilgisayar oyunlarına bayılır, tembel işi gücü olmayan kim varsa geneli oyun oynuyor bir yerde. hastalık gibi bir şey. kimisi de keyfine bu oyunu oynuyor.
bu kişi için çok olumsuz bildirimler okudum. ukala diyen ve saçma sapan hareketleri ile gençlere kötü örnek olduğunu belirtmiş bir çok kişi. şimdi bir iki videosuna da baktım,
bunları görünce oğlumun yayınlarını özledim. halen evinde özel oyun odası duruyor. arka planı, spotları, özel mikrofonları vs. 3-4 bin lira bu odaya emek harcayan oğlum daha iyi yayın yapıyordu.