0

günlük hayatta sinirimizi bozan o kadar çok şey varken bence bu ladar takılmayın. soru sorun, cevap yazın. kazancınıza bakın bence... günlük hayattaki dertler yetmiyormuş gibi yeni dertler edinmeyin bence kendinize :)

0

adam adamın sinirini tabikide bozabilir insanlar sinir bozma konusunda çok becerikliler. ben mesela insanları çilesen çıkartabilirim. çok hızlı ve seri insan rahatsız edebiliyorum deli edebiliyorum. hastanelik wtmişliğim bile vardır o yüzden sıkıntı oldumuydu basıyorum coşkuyu kaçıyor herkez

1

adam adlı kullanıcı gerçekten yeni üye olduğu için bir şey demiyorum.ancak sürekli sorduğu sorular çok saçma sorular bana göre bu arkadaşımızın yaşı benim tahminimce maksimum 12 dir diye düşünüyorum.bakalım parayı nasıl nereye çekecek onu merak ediyorum.

0

adam adam ne tam anlayamadım ama sorunun yani bilmiyorum da şu an sitede çok saçma sorular soruluyor. artık bunaldım yani neredeyse interneti kapatıp siteden şu anda ayrılmak istiyorum. bu ne böyle sabahtan beri yemek tarifleri bilmem başka bir şeyler tam anlamış değilim. insanlar ne yapmaya çalışıyorsun gerçekten burada artık perişan oldum ben ya kafam gene ağrımaya başladı böyle saçma sorulardan cevaplayacak soru bile bulamıyorum.