0

eğer bu gün alacak olsam alacağım araba tabiki bütçeye bağlıdır ama bütçem az çok varsa alacağım yada karşılaştırıp karar vereceğim arabalar şöyle olurdu toyota chr hybrit volvo s90 bmw m5 bmw 525 chevrolet camaro ss falan olurdu heralde hepsi birbirinden kaliteli ödüllü ve sağlam arabalar arabalarla fazla ilgili olanlar iyi anlayacaktır güzel arabalar tek sıkıntı camaro baya fazla yakıyor muhtemelen ben toyota chr ve bmw 525 arasında kalırdım.

0

maddiyatım elverirse audi a8 alırdım adamlar yapmış yok yok arabada konfor dersen güvenlik dersen her şey var adamlar yapmış ama parası da güzel ne yapar para harcarsan o güzel olur

0

yeni model yedi koltuklu fiat doblo araba almak isterim aile kalabalık olunca onlar daha güzel

0

öncelikle alacağınız araba bütçenize göre çeşitlilik gösterir salon mu ekonomik olan mı yoksa spor mu herşey elimizdeki bütçe olanaklarında olur . ben mesela japon arabalarını daha çok seviyorum istediğim araba modeli toyotadır . japon arabalarını en iyi modelleri bence bu markada mevcuttur.ayrıca mercedes marka avrupa arabaları da favorimdir.

0

arabaların kalitesinden anlamıyorum.ama görünüşe bakıyorum beyaz tercihimdir arabalarda genelde citroen c5 beğeniyorum şuanda

0

bugün araba olacak olsam audi veya ford alırdım ama gerçekçi olmak gerekirse böyle bir durum hayatta olacak gibi gözükmüyor zaten.

0

alman arabalarını seviyorum. adamlar çok kaliteli araba yapıyorlar. bundan ötürü bşr alman arabası alırdım. model olarakta wolsvagen golf ya da polo olabilirdi. bu arabaları seviyorum. ayrıca bmw arabalarında çok iyi ama pahalı.

0

eger bugun araba alacak olsaydim sanirim bu,mazda veya alfa romeo olurdu.:)