0

cikti bile... hemen hemen 1 seneden beri var. hibrit diyorlar ya. o

1

elektrikli otomobiller çıktı bile hibrit deniliyor bu arabalara.
epey bir pahalı olduğundan bahsedilse de, düşündüğünüzde, hesap yaptığınızda çok pahalı olmadığını göreceksiniz. ama bu otomobillerim maalesef ki şu an için maliyetleri çok yüksek. petrol ürünlerine çok çok aşırı zam gelmedikçe ülkemiz açısından üretilmesinin çok yaygınlaşacağını düşünmüyorum.
çevre dostu otomobiller bunlar. doğaya zararları hiç yok. iki motorlu olduklarını biliyorum. benzinli ve elektrikli olarak. honda ve totota dünya da üretti bu otomobillerden diye biliyorum.

0

çok mutluyum doğrusu böylece çok daha temiz bir hava soluyabilecez.hibrit olanlarını pek çok ünlü araba markası üretmeye başladı zaten.2022 yılından sonra hiç benzinli veya diğer yakıtlarla çalışacak arabaları üretmeyecek firmalar var.kendiliğinden şarj olanlarını da üretiyorlar artık.belki bu petrol savaşları da sona erer artık.hepimize hayırlı olsun elektrikli arabalar.

0

süper olur hava kirliliği gider. birde kendi kendini şarj ederse hiç prize takmaya gerek kalmazdı.

0

elektrikli arabalar insanlar için muhteşem bişe teknolojiye bolca kaygısı olacaktır benzin şuan fazlasıyla pahalı olmaya başladı bi yandan iyi olur elektrikli arabalar benzin açısından

0

mantikli bukadar benzin mazot fiyatindan sonra iyi olur hemde cevreyede duyarli olur bence iyi bir tasarim hasa bizim ulkemizde bunun da fiyati artar nede olsa buda bi rant kapisi