0

yerli battal gazimiz köroğlumuz cüneyt arkındır.

0

filmler de kaleden kaleye atlayan ünlü sanatcımız cüneyt arkın'dır. dublör kullanmayan ve tüm tehlikeli sahneleri kendi çeken sanatcımız sekiz eylül 1937 doğumludur. sayısız filmi olan cüneyt arkın sadece osmanlı filmleri değil kovboy ve kabadayı filmleri de çekmiştir. halen daha izleöediğim filmleri karşıma çıkmaktadır. kendisine emekleri için buradan teşekkürü bir borç bilir soruyu soran arkadaşa teşekkür ederim.

0

bize yıllarca rambo filmlerini izlettirdiler adam tek başına savaşlar kazanıyor elbette bizimde bir kahramanımız olmasın mı cüneyt arkın yıllarca yeşilçam dizilerinde başrol oyunculamızdandır.

0

kaleden kaleye atlayan kişi cüneyt arkın'dan başkası değildir.

0

kaleden kaleye atlayan aktrist, cüneyt arkın dır,

0

filmlerinde kaleden kaleye atlayan kişi, cüneyt arkın’dır. gerçek ismi fahrettin cüreklibatur’dur. 1937 yılında eskişehir’in bir köyünde dünya’ya geldi. cüneyt arkın çok fakir bir ailenin çocuğu idi. annesi hakkında şöyle demiştir; “ anamın ellerinde, çalışmaktan kocaman nasırlar vardı ve onları kına ile kapatmaya çalışırdı.” diye söylemiştir. cüneyt arkın’ın annesi toplamda tane çocuk doğurmuş ama 10 tanesi yoksulluk ve bakımsızlıktan ölmüştür. cüneyt arkın’ın babası kurtuluş savaşı’na katılmıştır. bir tane köpeği vardır. eskişehir atatürk lisesini bitirdi. istanbul tıp fakültesini bitirdi. 1963 yılında artist dergisinin yaptığı sinema artisti yarışmasına katılarak 1. oldu. ilk filmi: 1964 yılı yapımı gurbeş kuşları filmidir. 1976 yılında “şahin” adlı filmin yönetmenlik koltuğuna geçmiştir. 300’den fazla filmde oynamıştır. 1970’lerde italya’da ilgi gördü ve john arkın olarak anılmaya başladı. cüneyt arkın’ın yabancı dili olmadığından dolayı yurt dışına açılamadı. 1982 yılında dünyayı kurtaran adam filmi ile dünya sinema tarihinde en kötü 100 filmin arasına girdi.

0

kaleden kaleye atlayan artist cüneyt arkındır efendim :))

1

kesin cüneyt arkın'dır bu kaleden kaleye atlayan, hiç seyretmedim ama adam öyle filmlerde oynamış ya.
ben hiç sevmem bu adamı. o kadar itici gelir ki bana..