0

amerika birleşik devletlerinin belki de en tuhaf seçtiği lider olma özelliğini taşıyan bir kişilik donald trump çünkü bugün dediğini iki gün sonra hiçe sayabiliyor, herkesle arasını iyi tutmaya çalışan biri ve bunda da başarılı bir lider ama işin en tuhaf yanı terör örgütünün yanında bulunduğunu onlara ettiği yardımı, türkiye'ye de ettiğini açık açık dile getiren üstüne ypg pyd ve pkk gibi terör örgütleri terör örgütü sınıfına koymayarak doğruları tanımayan biri koskoca amerika birleşik devletlerinin başında tüm dünyaya meydan okuması gülünç geliyor bana.dahi diyebiliriz einstein'da dahiydi zamanla keçileri kaçırdı, trump bence hem dahi hem de zır delinin teki ve bunu anlamayacak hiç bir şey yok siyasi bir diplomat olmak da gerekmiyor o adamla yola çıkılmaz!. birlikte yola çıktığı yol arkadaşlarını menfaatleri uğruna bir kalemde silecek geçecek isim trump, bunu da yaptığı tehdit ile günyüzüne rahatça çıkarmış oldu ve bölünmez türkiye cumhuriyeti'ni bir terör örgütü yüzünden ağza alınmayacak sözler sarfetmesine yol açtı.her zaman siyasal anlamda ülkenin menfaatleri herşeyden önce gelir, bu kural her yerde geçerli ve onlar da yani trump bu yol üzerinden yürüyor.bir terör örgütü için o bir terör örgütü diyemeyen onlara yardım eden birinin atacağı her adımda çok da samimi olacağını düşünmüyorum düşünmek zaten hayalperestlik olur.

0

ne istersem onu sorarım.kimseden icazet alacak değilim.dahilik ve delilik arasındaki çizgi pek o kadar kalın değildir.hitler'i de milyonlar seçmişti napalım saygı mı duyayım yani.insanları hiçe sayan ,mültecilere insan gözüyle bakmayan bir lider donald trump.abraham lincoln gibi bir bilge başkan çıkardı amerika.kemikleri sızım sızım sızlıyordur herhalde lincoln'un.

0

trump falan hikaye adam orda eğleniyor siz diyorsunuz deli. adam hayatın tadina varıyor ne kasacak boş yere. güç var para var ne dese öyle ya da böyle gerçekleşiyor neden kassın ki. neden uğraşsın millete hoş görünmeye o zaman kafasına ne eserse onu yapıyor. ben takdir ediyorum kim ne diyecek diye düşünmeden istediğini yapıyor.

0

dahi bir deli dünya için tehlikeli bence

0

amerika halkinin sectigi,daha dogrusu milyonlarca insanin sectigi bi lidere "deli" yakistirmasi olmamis bunu bastan soyleyim.
aynisi bizim cumhurbaskanimiz icin soylense hosunuza gider mi? lutfen biraz empati..
trump bence dahi,ulkeler arasi politikanin ben sadece tiyatro oldugunu dusunuyorum.bu yuzden de trump a pek tepkili degilim.