1

diş doktoruna dişim ağrımadan gitmem. aslında bu toplumun klasik özelliklerindendir. normalde 6 ayda bir diş hekimine gitmek gerekir. dişlerin sağlığı ve bakımı için bu önemlidir. ama dediğim gibi bizler maalesef yumurta kapıya dayanmadan diş doktorunun yolunu tutmuyoruz.

0

mesela yarin 17:15 kusurda randevum var.kismetse giderim insallah

0

dış ağız sağlığiimiz için en önemli yerdir.tabiki günümüzde çok kişinin fazla gitmediğini dusunuyorum ben ama en çok agriyinca gidiyoruz buda pek etkili olmuyor bence sonrası hüsran oluyor biz kişiler en az ayda bir dış sagligi konturollerine gitmemiz gerekiyor diye düşünüyorum ben ozaman ilerde bu rahatsızlık larla karsilasmayiz bence

0

diş problemleri yaşadığımda gidiyorum. düzenli kontrol şart ancak şartlar bu yönde.

0

diş doktoruna bu sene fazla gittim çünkü dişlerinde bir hastalık oluştu onun için iki üç ayda bir gitmiştim.

1

diş doktoruna öncelikle dişim ağrıdığında giderim. yani klasik türk işi, yani yumurta, delik hikayesi işte. ama aslında uzmanların uyardığı gibi 6 ayda bir diş doktoruna görünmek daha iyi olacaktır. hem diş sağlığı açısından hem de dişlerin kaybolmaması, çürümemesi için. ağız sağlığı ve diş etleri sağlığı açısından bir problem olup olmadığını anlamak için en az 6 ayda bir diş doktoruna muayene olmak gerekiyor. ayrıca ben diş doktoruna gitmediğimden dolayı dişlerimin yarısını kaybetmiş durumdayım. bundan dolayı diş doktoruna gitmek en iyi yol olacaktır. ayrıca dişlerimin iki tanesi implant yaptırdım, 4 adette köprü bulunmaktadır. arkadaşlar sakın köprü yaptırmayın. çünkü sağlam dişlerinizde gidiyor. bana göre en iyi yöntem implant yöntemi. yani çivili yöntem. çiviyi resmen damağınıza monte ediyorlar, üzerine de diş takıyorlar. ama bu yöntemde hiç olmazsa köprüde olduğu gibi iki dişi sivriltip üzerine yeni bir diş takmıyorlar. sivrilen iki diş aslında ölmüş oluyor. siz mutlaka bir diş sorunu yaşıyorsanız ve diş takılmak gerekiyorsa mutlaka implant yöntemini bir düşünün derim.

0

diş doktoruna 3 ayda bir gidilmeli düşüncesindeyim. ağız sağlığı kişi için olmazsa olmazlardan olmalıdır güzel bir gülüş için diş ve ağız sağlığı oldukça önemlidir. aynaya baktığınız zaman gülüşünüzü saklamak yerine rahatça gülmeniz ve dışarıya da bakımlı bir görüntü vermeniz açısından ağız ve diş sağlığı oldukça önemlidir. diş doktoruna sadece dolgu kanal tedavi diş çekimi gibi tedaviler işin değil diğer temizleme işlemleri içinde başvurabilirsiniz. bu konuda son derece ilerleyen teknikler ile neredeyse 5 dakika artık işinizin hallolduğunu bilmenizi isterim. çoğu insan korktuğundan dolayı dişçiye gitmeyi tercih etmiyor olsa da artık neredeyse hissetmeden 5 dakika içinde pratik bir şekilde işiniz hallolduğu için bu konuda doktorunuza rahatlıkla başvurabilirsiniz.