0

bu sezon türkiye kupası gerçekten çok çekişmeli maçlar olacaktır. baktığımız zaman anadolu takımları daha başarılı olduklarını ve sürpriz yapma ihtimalleri var aslında. ama tabii ki büyük kulüplerimiz buna izin verirse anadolu takımlarından biri şampiyon olabilir. eğer büyük kulüpler yarı dönem içerisinde güzel transferler yapmasalar büyük bir ihtimalle de türkiye kupası'ndan eleneceklerdir. benim açıkçası bu sezon türkiye kupası'nda alacak takımın konyaspor olacağını düşünüyorum. özellikle savunma hattında çok iyi işler yapan ve kolay kolay gol yemeyen bir takım var. eğer bu performansını böyle devam ettirirse konyaspor korkulu rüya olacaktır.

0

şimdiden türkiye kupasını kimin alacağını kestirmek zor ama ,bence ligde hiç bir iddaası olmayan fenerbahçe türkiye kupasına önem verecektir.hiç değilse bir kupayla sezonu kapamak isteyecektir.yeni göreve gelen ersun yenal ile ikinci yarıya bir iki takviye ile hazırlanacak olan fenerbahçe bunu başarabilir.böylelikle taraftarına bir nebze sevindirecektir

0

bana göre ligde ne kadar kötü zamanlar geçirsede fenerbahce futbol takımı bu sene kupayı kaldıracaktır. aynı zamanda yeni teknik adam ersun yanal hoca ile bir çıkış yapacaklarını tahmin ediyorum. fenerbahçe ye bol şanslar diliyorum. bu sene kupa fenerbahçe’nin.