0

diego luciano ülkemizde fenerbahçe futbol takımının formasını giymiştir defans hattında oynayan bir futbolcudur.

0

duman kardeşim haklısın karıştırmışım diego lugano ile fabio luciano ülkemizde fenerbahçe takımının formasını giymiş ve başarılı bir performans ortaya koymuştur. onun gibisi toparlar artık bu lige gelmiyor diyebilirim.

0

valla diego lucianoyu bilmem ama fabio luciano fenerbahçe de forma giymiştir. soruyu düzeltmenizi tavsiye ederim. fabio luciano fenerbahçe de forma giydiği 2003 sezonundan itibaren adeta taraftarın sevgilisi haline gelmiştir. 2 şampiyonluk yaşayan luciano lugano ile birlikte fenerbahçe taraftarının en sevdiği 2 stoper arasında yer almaktadır. belki de en büyük şanssızlığı yanında servet çetinin olması olan luciano savunmanın adeta tek başına patronuydu. servet çetinin zamansız ve gereksiz bütün hatalarını tek başına kapatmaya çalışan luciano zaman zaman bu konuda sıkıntı yaşamış olsa da bireysel halde bakıldığı zaman ne kadar iyi bir savunmacı olduğu tartışmaya kapalı bir konudur. derbi maçlarında attığı gollerde sürekli gündemde olan luciano şuan da bile taraftarın zaman zaman aklına gelip ah çektiği oyuncular arasında en başta yerini almaktadır

0

fenerbahçe'ye geldiği zaman da gerçekten kaliteli bir oyuncuydu ve herkesin oldukça başarılı bulduğu bir oyuncu olarak görüyorum. fizik olarak rakiplerine karşı daha üstünlük kuran ve ara sıra gol atan bir oyuncuydu. ne kadar takım için değerli olduğunu aslında şu anda fenerbahçe kulübü görüyordur. aslında fenerbahçe kulübü'nün şu anda böyle bir kaliteli oyuncu ya çok ihtiyacı olduğunu görüyoruz hepimiz.

0

brezilyalı diego ülkemizde fenerbahçe'nin formasını giymiştir.yanlış hatırlamıyorsam 2000li senelerin başında fenerbahçe'ye gelmiştir.çok başarılı bir stoperdi.bana göre fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş yabancılar arasında en iyi 2 defans oyuncusu arasına girer çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.özellikle diego golcü yönünü de çok konuşturmuş'dur.ben böyle oyuncuların bir daha fenerbahçe'ye gelemeyeceğini düşünüyorum.