0

iki takım içerisinde oldukça zor bir maç olacağını tahmin ediyorum. çünkü galatasaray takımı evindeki oynadığı maçlarda oldukça başarılı bir izlenim veriyor. ama bu sıralar takım içerisinde bazı sakatlıklar var ve tamamen kendilerini düzeltmeleri gerekir kısa süre içerisinde. benfica takımı önceki yıllara bakarak daha kötü bir sezon geçirdiğini hepimiz biliyoruz. galatasaray için oldukça zorlu bir kura ama yenemeyeceği bir takımda değil aslında. fatih hoca özellikle devre arasında çok iyi transfer yapması gerekiyor en önemli mevkilerden biri de forvet olduğunu hepimiz görüyoruz. çünkü forvet konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorlar çok gol pozisyonu içerisine giremediklerini ve yedikleri takdirde sonuç alamadıkları ortada. benfica takımı ilk maçta eğer gol bulamazsa kendi evinde büyük sıkıntı yaşayacaktır. bizim takımımız için oldukça daha iyi bir şey olur. çünkü deplasmanda atılan 1 golün önemi oldukça büyük bunu değerlendirmesi lazım galatasaray takımının. bazı oyuncular takım içerisinde anlaşmazlıkta çıkardığı için şu anda takımda hala eksiklerin olduğunu ve bir an önce kendi aralarındaki sorunları çözmeleri gerekiyor. eğer galatasaray kendi evinde yenerse deplasmanda atacağı 1 golün önemi oldukça büyük. bu yüzden kendi evinde farklı skor ile yeni dahi sahadan galip ayrılması çok önemli. futbol zevki oldukça yüksek bir maç olacağını ama ilk maçta pek fazla gol çıkacağını zannetmiyorum. seyircilerin kendi evinde oynadığı maçta oldukça ilgi gösterecek ve stadı tamamen dolduracaklarına inanıyorum. inşallah galatasaray takımı portekiz'de gittiği zaman türkiye'ye tur atlamış bir biçimde gelirler.

0

galatasray benfica eşleşmesi galatasarayın tam isteyeceği tarzda bir kura oldu tıpki fenerbahçe gibi. chelsea arsenal sevilla inter napoli gibi takımlar arasından benfica ve zeniti çekmek temsilcilerimiz için büyük avantaj. portekiz liginde yer alan benfica kesinlikle porto seviyesinde bir takım değil, portodan çok daha farklı bir oyun tarzına sahipler, porto gibi açık bir oyun oynamayan ve sürekli hücum düşünmeyen benfica, çok iyi takım savunması yapan yarı sahayı geçen rakibine basketbolda ki adı zoon pres olan sürekli baskı ile topu kazanıp ani kontra ataklar ile golü bulup, tekrardan aynı siteme geri dönüş yapmasıyla bu sene göze çarpıyor. kadrosunda salvio, jonas gibi çok önemli 2 ismi bulunduran benfica, aynı zamanda gelecek vaad eden genç oyuncuları bulunduran benfica tarz olarak galatasaraya ters gelebilir. kağıt üzerinde söylediğimiz gibi çok denk bir eşleşme olarak gözükse de özellikle iç saha da ki maçında galatasarayın çok ama çok dikkatli olması lazım. beklerinin ve stoperlerinin son derece yavaş olması orta saha da tempo yapan bir oyuncusunun bulunmaması genelde bireysel yetenekler ile( rodriguesin topu getirip çekip vurması veya onyekuru ile feghouilinin ekstra çabaları gibi) gole giden galatasarayın devre arasında kadrosuna mutlaka ama mutlaka 1 santrafor ve stoper katması zorunlu gibi duruyor. emre akbabanın yokluğu hiç kuşku yokki onları çok olumsuz etkiliyor sakatlıktan nasıl döneceği de bu eşleşmeye yön verecek bir diğer faktör olarak gözüküyor. portekiz temsilcisi ise devre arasında önemli 2-3 ismi kadrosuna katacağı düşünülüyor. kağıt üstünde çok denk bir eşleşme olduğu aşikar fakat galatasarayın bu eşleşme de işi hiç ama hiç kolay olmayacaktır

0

galatasaray benfica karşılaşması çok çekişmeli maçlarından biri olacaktır. benfica takımı önceki yıllara baktığımız zaman daha kötü bir futbol sergiliyor ve takım içerisinde birçok anlaşmazlıklar devam ediyor. özellikle teknik adam buna bir an önce müdahale etmesi lazım ve şu anda defans hattı tamamen kötü olduğunu düşünüyorum. çünkü genel olarak benfica takımı gol yiyen bir takım değildir fakat bu sene oldukça savunmadaki oyuncuları göndererek sıkıntı içerisine girmiş durumda. bakıldığı zaman kolay kolay gol yemeyen bir takım iken bu sene rahat bir şekilde kalelerinde golleri görüyor. galatasaray takımına baktığımız zaman bu sene gerçekten inişli çıkışlı performanslar sergileyen bir takım var önümüzde. özellikle fatih terim avrupa kupalarına çok önem veriyor ve bu da avrupa kupalarında ne kadar başarı elde edebileceğini gösterecek bize. özellikle yarı dönem içerisinde galatasaray takımının çok iyi transferleri ihtiyacı var yoksa benfica gibi bir takımı yenmesi çok zor. çünkü bizim ligimize bakarak benfica takımı biraz daha kaliteli olduğunu hepimiz biliyoruz aslında. galatasaray taraftarı oldukça ilgi göstereceği maçlardan biri ve tamamen desteklemek için ellerinden geleni yapacaklardır. eğer galatasaray takımı benfica takımını eledi takdirde büyük bir moral bulur ve tamamen önüne geleni yener diye tahmin ediyorum. çok güzel bir maç olacaktır büyük ihtimalle fazla bir gol beklemiyorum maçta çünkü iki takımda savunma yönünde oynayacaktır. seyirci ve izleyici bakımından çok güzel bir maç bizleri bekliyor kazanan taraf inşallah türk takımımız galatasaray olur diye umut ediyorum.

0

baktığımız zaman uefa avrupa ligi'ndeki temsilcimiz galatasaray'ın rakibi portekiz ligi ekiplerinden benfica takımı oldu. benfica zaten sık sık bizim takımlarımızda karşılaşan bir takım oldu. artık özellikle fenerbahçe takımı ile gerçekten çok karşı karşıya geliyorlar diye düşünüyorum. her neyse kuraya bakacak olursak bana göre galatasaray için zor bir kura oldu diye düşünüyorum.çünkü galatasaray lig tv şampiyonlar ligi'ne çok kötü bir sezon geçiriyor diyebilirim. özellikle fatih terim 10 maç ceza yedi günden beri galatasaray toparlanamıyor.bana göre oyuncular oyuna motive olamıyor diye düşünüyorum. benfica ya bakacak olursak ligde şu an için 4 sıradalar. bana göre benfica'da eski formundan uzak dur diye düşünüyorum. bu iki formsuz takımın kurasını ben galatasaray ilk maçı kendi evinde olursa eğer kesinlikle 1-0 gibi bir skorla kazanacağını düşünüyorum. ancak portekiz ekibi olan benfica kesinlikle kendi evinde turu geçecektir diye düşünüyorum. umarım galatasaray beni yanıltır,ve bu turdan bir üst tura geçen takım olur çünkü ne kadar çok temsilcimiz olursa bizim ülkemiz için o kadar daha iyi olur diye düşünüyorum. fenerbahçe ise zenit takımı ile eşleşti umarım fenerbahçe'de zenit eller ve iki takım da bir üst tura çıkar.