0

canimi sıkan benim ençok bir kız vardi tam 4 yıl çıktık çok güzel anilarimiz oldu hemde asla onu izledim 4 yıldır gecemiz gunduzumuz birdi ama ole bagliydiki bu bağlılık onun okul hayatını nerdeyse bitme vede sınıfta kalma sebebi bile oldu hemşirelik okuyordu bende hayatında belkide onun geleceğine engel olduğumu düşündüğüm için bu iliksiyi ailesinin aldığı kararla bitirdik bu benim e en kotu seyimdi.

1

canımı sıkan en üzücü şey akşam başıma geldi twitter'da.
dün bir arkadaş, malum hepiniz belki görmüşsünüzdür, bir video paylaşmış. sakallı adamlar, yaşları büyük, haklı olarak zamlara itiraz ediyorlar. ellerinde elektrik ve doğal gaz faturaları ile.
baştan sonra videoyu izledim. şuna dikkat ettim akp adı geçiyor mu? hayır hiç bir yerinde akp'nin adı bile geçmiyor. ama ön yargılıyız ya bu insanları akp'li olarak düşünebiliriz, ki paylaşan arkadaş da böyle düşünüp bir de üzerine embesiller hak ettiniz oh olsun size gibi bir yorum ile bunu paylaşmış. sordum yorum olarak kendisine ben izledim akp'ye oy verdik bile demiyorlar nereden bu kanıya kapıldınız dedim. ve neden dedim emeklilere embesiller diye hakaret ediyorsunuz bu size yakışmamış. yazık bende emekliyim size yakışmamış bu ön yargı dedim. bana cevaben belli tiplerinden akp'li oldukları demiş. fazla uzatmadım. ama hiç yoktan araya bir fosil kaynamış ve bana şunu yazmış bende emekliyim ben bile onların akp'li olduklarını anladım demiş ve bana hakaret etmiş.
bende kendisine bana hakaret edemezsiniz insanlar ille aynı görüşte olmak zorunda değil, akp'li olur ya da olmaz düşüncesine hoşgörü ile yaklaşmak zorundayız, ama zamlar ve ekonomik kriz her birimizin ortak kaygısı dedim. adam aldı sazı eline beni akp'li yalaka yaptı, şerefsiz yaptı, daha ne hakaretler. dedim sizi şikayet edeceğim. twitini paylaştım ve ekran görüntüsünü aldım silerse diye ki, şikayet edeceğimi okuyunca twitlerini sildi. ama farketmez bende ekran görüntüleri var ve kendisini cumhuriyet savcılığına şikayet de edeceğim.
ben insanların düşünceleri ne olursa olsun bu toplumda ortak yaşıyorsak birbirimize saygılı olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. ama bazılarımız maalesef.
beni dün geceden beri rahatsız eden olay bu.
onun dışında cumhurbaşkanının insanları birbirlerine kutuplaştırıcı beyanlarına da canım çok sıkılıyor. kardeşi kardeşe düşman ediyor. ne demek %51'i evde zor tutuyorum.
yani sokağa çıkarsak zamları protesto için, sizlerden %51'den de bizim karşımıza çıkmanızı isteyecekmiş. bu da bizim kaderimiz. ülke böyle bir yönetimde maalesef ki.

0

yani canını sıkan şey yani parasızlık gerçekten de çok zor. yani şu an borcum var. iş yok, güç yok, hiçbir şekilde ödeyemiyoruz ne olacak böyle anlamadım yani zaten kendi evim yok kiracıyım yani suriyeliler geldiğinden beri bu ülkeye bir şeyler oldu anlamış değilim.
her şey beni üzüyor açıkçası zaten bütün gün yani strese sokuyorum hep kendimi, uzuyorum kendimi çünkü insan böyle olunca elinden hiçbir şey gelmiyor üzebiliyor kendimi çok zor gerçekten keşke böyle çok zengin olsam ben borçlarımı ödes de, kendimee bir ev alsam hem de garibanlara yardım etsem.. keşke öyle bir şey olsa allah büyüktür diyorum ya da şükür yani şükür etmezsek zaten rabbim vermez onun için her zaman şükür ederim.

0

bana nankörlük eden insanlar kilolarım şehit olan askerlerimiz polisimiz çocuklar a cinsel istismar eden mahlukatlar ayrıca kadına yönelik şiddet te dermansız hastalıklarla boğuşan insanlar afrika da açlıktan kırılan insanlar fakirler çöp toplayanlar şiddet gören yaşlılar hayvanlara karşı yapılan eziyetler örneğin kürk yapımı, kozmetik ürünlerinin hayvanlar üzerinde denenmesi gibi

0

biz burda istediğimiz gibi yaşarken yerken içerken birileri bizi korumak için çocuklarından ailelerinden uzak karda yağmurda bizi koruyor ve birileri onlara hakaret edip değerlerini bilmiyor bu olay beni çok üzüyor.

0

canimi sikan en uzucu sey;gecinemeyen insanlari gormek,hayatin zorlugunu yasayan insanlari gormek..
konu ben isemde genelde anlamd;insan kaybetmek diyebilirim.