0

ben samanyolu kaldırılmadan önce oradaki filmleri ve dizileri izlerdim örneği şefkat tepe'yi çok severdik ve ailecek onu izlerdik .hepimiz çok seviyorduk ve her hafta sonu hepimiz oturuyoruz başına pürdikkat onu izliyorduk daha sonra oradaki sırlar kapısı diye küçük küçük dersler veren filmler vardı onları da izlerdim ve büyük dersler alırdım yani fetö dolayısıyla kapatılmasaydı eğer şimdi bile izlerdim diye düşünüyorum çünkü gerçekten güzel bir kanaldi ben seviyordum açıkçası.

0

fetullahçı terör örgütü öncesi baya bi takip ederdim dizilerini falan severdim özelliklede şefkat tepe kordon celil falan güzeldi sonrada fetö den kapatıldı zaten ama ben şefkat tepenin yine olmasını isterdim en azından başka bir kanal verse güzel olur.

0

ayna programı güzel di sonuç olarak yurt dışına gidiyordu adam severek izliyordum onun dışında o zamanlarda bana dini kullanarak insanları kandırdığını düşünüyordum çünkü sürekli olarak dini şeyler gözümüze sokuluyordu

0

çok iyi bir kanaldi ben çok severdim sırlar dünyasını ve şefkat tepeyi bir tek turkiye'yi izlerdim.

0

feto oncesi surekli takip ettigim bir kanaldi.ozellikle zamaninda,
subat sogugu-mavi ruya-sirlar dunyasi-iyilik kervani-kollama-nizamana adanmis ruhlar ekip1-sefkat tepe gibi dizilerini severek izlerdim.

0

samanyolu tv feto davası öncesinden çok izlediğim bir kanaldır.genellikle kollama dizisi vardı o zamanlar çok izlerdim. ancak daha sonradan feto kanalı olduğunu öğrendikten sonra zaten yayından silindi silinmesi bile ben kendi ellerimle silerdim.