0

simdi yalan soylemenin bir anlami yok. suan calismadigim icin bir gelirim yok ve ufak tefek ihtiyaclarimi karsilamak icin bu sitede aktif olmaya calisiyorum. o yuzden simdi burs veremem. ama ne zaman elime duzenli para gecer ve o zamanda borc harc kredi vesaire de olmazsa neden olmasin. burs vermek isterim tabi o zaman. ama suan veremem zaten kendi ihtiyaclarimi karsiladigim icin.

0

durumum pek iyi olmadığından düşünmüyorum.

1

kendi durumum o kadar iyi olmadığı için böyle bir şeyi düşünemedim maalesef. ama maddi durumum çok iyi olsa ve kendi harcamalarımı yeterince karşılayabiliyor olsaydım birini okutmak, onun ihtiyaçlarını karşılamak isterdim neden olmasın ki.

0

ben de öğrencilere burs vermek isterdim fakat kendim de öğrenciyim ve yeteri kadar borcum var zaten maddi imkanım da çok kısıtlı ve ben kendime anca yetiyorum. belki ilerde bende öğrencilere burs veririm. ben burs almıyorum kredi alıyorum ve 22 tl borcum var onu zaten ödeyecek durumda değilim üstelik.

0

bende bir öğrenciyim keşke yardım eden birileri olsa gerçekten çünkü hele bu devirde geçinmek çok zor her gün dolmuş parası bunun içinde elektrik su faturaları da var tabi keşke bizede yardım edilse keşke bende bir öğrenciye yardım edebilsem ama ilerde durumumda el verirse neden olmasın öğrencişerin halinden anlıyabiliyorum gerçekten bazen sor olabiliyo keşke herkes farkına varabilse

0

burda herkes 3 5 kuruş kazanma derdinde burs verecek kadar paramızın olduğunu sanmıyorum ama allah büyük neden olmasın birgün belki bizde birilerine vesile oluruz

1

burs herkese lazım. bende oğlum için aradım çok ama bulamadım. geçen sene bir kardeşim aracı oldu bir sanatçıdan her ay "10 ay" boyunca 225 lira burs almıştık.
kardeşim meralime dedim, meral bir gün borçlarım bitecek o zaman sana diyeceğim. benden her ay şu kadar para bir öğrenci belirle bana bildir hesap numarasını ve ona vereceğim, kendime sözüm var. eşime de vasiyet ettim ben bunu göremeden ölürsem bunu gerçekleştireceksin dedim.
şimdi kredilerimizden ötürü sıkıntıdayız. yoksa iki emekli maaşı ayda 7.500 lira bize ooo artar bile evde kendimizin olduğundan. ama şu an iki ev ve krediler bizi zorluyor. istanbul'da oğlumun evi var. öğrenci bu sene son senesi, ağabeyi ona yardımcı oluyor bu yıl.
yorumlara baktım da furkan arkadaşım yardımsever maşallah.
ben bu sitede olan herkesin para için burada olduğunu biliyor ve inanıyorum. kimse keyfi gelip eğlencesine burada kalmaz. şimdi bu nedir yorumu yani. inandırıcı hiç gelmedi.. hiç kusura bakmasın kimse. benim derdim hep diyorum bir faturamı buradan kazanacağımla ödeyebilsem benim için kardır. elim rahatladığında beni zaten asla burada görmezsiniz.

0

engelli ailelere,yetin cocuklara,sokak hayvanlarina yardim yapiyorum.ogrencilee burs vermek isterim ama beni daraltabilir.yine de kucuk bi miktar olabilir ilerleyen zamanlarda.

0

yani benim öyle bir mesleğim olmadığı için öğrencilere burs veremem, eğer param olsaydı mesela gariban öğrencilere burs verdirebilirdim ama maalesef param olmadığı için onu da yapamıyoruz. zaten param olsa neler neler yaparım ki herkese yardım bile ederim.

0

evet ben gercekten vermeyi isterim. insallah birgun fazla para kazanirsam yapmak istedigim seylerden birtanesi bu. cunku zor sartlar altinda okuyan ogrenciler var. ben kendimde yasadim bir zamanlar. ne kadar zor oldugunu bilirim. insallah birgun nasip olursa burs vermeyi isterim.

0

çok isterdim ama maalesef buna durumum yok.

1

ben bunu kendi okul hayatımda meslek sahibi olduğumda yapmayı çok istiyorum. umarım mesleğimi yapmak nasip olur ve ben de seve seve öğrencilere destek olmak isterim. çünkü zamanında ben çok zorluk çektim.