0

çok çekişmeli bir maç olacaktır büyük ihtimalle de fenerbahçe kazanacaktır.

0

öncelikle fenerbahçe'nin ligdeki durumundan biraz bahsedecek olursam, eğer fenerbahçe bu sene ligde çok kötü bir sezon geçiriyor bana göre bu sezonu kesinlikle ali koç'un yaptığı hatalara bağlıyorum. böyle bir takıma kesinlikle yabancı bir hoca getirilmemeliydi diye düşünüyorum. baktığımız zaman yabancı hocalar takımı batırıp gitti. şu an takım ersun yanal gibi başarılı bir hocaya kaldı ersun yanal lig'de ilk maçını erzurumspor ile oynadı. baktığımız zaman ilk yarı tek kale bir top oynayan fenerbahçe 2-0 maçı önüne götürürken maç ikinci yarı 22 bitti gerçekten çok şaşırdım. bu skora ancak bana ersun yanal'ın fenerbahçe'yi kesinlikle toparlayacağını inanıyorum. ben bu maçı fenerbahçe'nin dünkü maç avantaj olduğu için berabere biteceğini düşünüyorum yedeklerle çıkacaktır.bana göre öte yandan giresunspor'un ligdeki durumuna bakacak olursak eğer, giresunspor gerçekten bu sene lige çok iyi bir başlangıç yaptı ancak devamını getiremedi. baktığımız zaman lig'de 5 sırada var öyle hatırlıyorum. giresunspor bu sene play off için mücadele veriyor ben giresunspor takımını pek sevmediğim için umarım play-off'a kalamaz.

0

giresunspor ve fenerbhaçe maçında özellikle iki takımın da son zamanlarda içinde bulunduğu kaos ortamı dinmek bilmiyor. ersun yanal yönetiminde ki fenerbahçe erzurumspor maçında adeta ilk 45 dk rakibini sahadan silerken maçın geriye kalan bölümünde ise hiçbir varlık gösteremeyip slimanin kötü bitiriciliğinin sonucu olarak da erzurum ile kendi evinde 2-0 öne geçtiği maçta 2-2 berabere kalıp küme düşme hattından çıkamamıştır. giresunspor da ise son haftalar da kadro dışı bırakılan oyuncular ile yaşanan sorunlar gündemde. alacaklarını alamadığı için türkiye futbol federasyonuna başvuran aykut demir ile ipler iyice kopma noktasına geldi. iki takımın ilk maçta sergilediği oyunu da göz önüne alırsak ve ilk maçta avantajlı bir skor ile giresuna gelecek olan fenerbahçe'nin hoca değişikliği sonrası verdiği olumlu reaksiyonlar ile bu maçta gülen tarafın fenerbahçe olacağını söylemek çokta saçma olmaz diye düşünüyorum. bu sene lig de ki kötü performansını türkiye kupasını kazanarak ve avrupa da gidebildiği yere kadar giderek telafi ettirmeye çalışacak olan sarı kanarya bu maçı hedef maçlarından biri olarak görüyor bana göre. yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak olsak bile maçı 2 farklı kazanarız düşüncesindeyim. golleri de mehmet ekici ve valbuena'nın atacağını düşünüyorum

0

giresunspor'a baktığımız zaman bu sene oldukça çıkış yakaladıklarını ve türkiye kupası'nda oldukça iyi performans gösteriyorlar. ama kadro olarak tabii ki türkiye kupası'nda mücadele etmek oldukça zor. özellikle fenerbahçe kulübü bu sezon oldukça kötü olduğunu düşünüyorum. fenerbahçe sezonu hollandalı teknik adam ile başlamıştı ve sonradan kötü sonuçlardan sonra takımdan gönderilmiştir. şu anda takımın başına ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adam getirildi. fenerbahçe kulübünü çok iyi tanıyan ve oyuncuların performansını takip eden bir teknik adamdır. fenerbahçe kulübü'ne oldukça faydası olacağını düşünüyorum ve biraz olsun eski günlerine dönmesi için elinden geleni yapacaktır. fenerbahçe taraftarı ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adamı oldukça istemiştir ve sonunda başkan ali koç ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adamı getirmiştir. eğer ersun yanal da bu takımın başında iş yapamazsa fenerbahçe kulübü oldukça kötü yerlere doğru gidiyor anlamına gelir. fenerbahçe kulübü avrupa kupalarını ve ziraat türkiye kupası'nda oldukça önemseyen bir takımdır. giresunspor deplasmanında büyük bir ihtimalle galip geleceklerini ama biraz olsun zorlanacaklarını düşünüyorum. çünkü kadronun yetersiz olması ve oyuncuların birbiriyle tam anlaşamadıklarını görüyoruz. özellikle ersun yanal ilk yarı dönem içerisinde fenerbahçe kulübü için çok iyi transferler yapması gerekiyor ve avrupa kupalarında ve türkiye kupası'nda ilerlemesi için buna çok mecbur. giresun'da oynanacak ve oldukça giresunspor'un taraftarının desteğini verdiği halde bu maçtan galip gelebileceğini düşünüyorum. giresunspor takımı hücum hattında biraz daha başarılı olması gerekiyor bu maç boyunca. çünkü fenerbahçe'nin savunmasında büyük eksiklikler var eğer bu eksiklikleri değerlendirebilirse sahadan galip çıkma ihtimali oldukça yüksek. bakıldığı zaman anadolu takımları türkiye kupası'nda oldukça başarı elde ettiklerini ve türkiye kupası'nı almak için ellerinden geleni yapıyorlar. çok kolay bir maç olmayacak mı fenerbahçe için özellikle söylemek doğru olur. çok gol pozisyonu olacaktır maç sırasında çok iki takımın da savunmasında büyük eksiklikler var bunlardan forvetler değerlendirebilirse oldukça gol çıkacağını düşünüyorum. bu tur için fenerbahçe'nin ersun yanal önderliğinde geçeceğine inanıyorum. ama o kadar kolay bir şekilde olmayacaktır büyük ihtimalle. inşallah seyir zevki ve izleyici bakımından çok güzel bir maç olmasını dilerim.

0

fenerbahçenin formsuz hali ile ikinci lig takımları bile hafife alır olmuşlar bunun cezasını en ağır biçimde ödecektir giresunspor sonuç olarak ersun yanalın gelmesi ile takımda bir düzelme olmaya başladı bunu erzurumspor maçının ilk yarısında gördük ve devamını bu maçta izleriz gibi geliyor fenerbahçe tura yakın taraf skor farkı olmasada kazanacağını temenni ediyorum.