0

benim banyomda şohben var.daha kullanisli ve iyi oluyor

0

doğalgaz var bizde fakat sofben nedir onu bilemedim.

1

şofben tercih ederim, ancak artık kombi kullanıyoruz.

0

banyo sobası daha güzel olur aslında ama artık kalmadı gibi bişey o yüzden sophen

0

banyo sobası efsanedir. at içine odunu hem seni ısıtsın hem de suyunu. şofben insanı yarı yolda bırakır. vücuduna sıcak su deyen yerler sıcak olur geri kalan yerin donar. soba olsa sıcacık olursun. üşümezsin. kışın hastalıkların sebebi şofbendir.

0

banyo sobası kullanyoruz hem suyu hem banyoyu ısıtıyor çok iyi. şohpende banyo ısınmıyor hem elektirik çok geliyor.

0

banyo sobası çocukken bizim köyde vardı zaten onu kullanıyordu yani o zamanları ben çok beni bilmezdim dışarıdan odun getirirdik tabii ki tutuşturdu orada yukarıdan çeşmesini açardık su kazanda sınırda sonrasında için sıcak suyu alırdık soğuk suyla karıştırarak alınarak duş alırdık ama tabii ki köyden sonra büyük şehre gelince burada her yer sobadan daha çok doğalgaza dönüşünce veya güneş enerjisine dönüşünce mecburen oraya da güneş enerjisi var o yüzden antalya'da olduğun için güneş enerjisinden gelen sıcak suyla duş alıyoruz mecburen de sobayı da kuramıyoruz ama tabii ki insan asla geçmişini unutmamalı veya sil memeli ben şahsen olsa ki gene aynısını söylerim sobadaki ısınan su bence emek verilerek yapılan şey daha doğrudur.

0

banyo sopasını hiç kullanmadık sadece şofben kullanıyoruz işimizi görüyoruz

0

banyo sobası tercih ederim.hem ortam sıcak olur hem su ama sobayı yakmak , temizlemek büyük mesele.

0

banyo sobanı tercih ederdim.sıcaklığı daha fazla ama sohbende iyi

0

banyo sobası kullanıyoruz çünkü o daha mantıklı geliyor birsürü odunumuz var zaten sohbene gerek yok atıyoruz yaniyor ve hemen su kaynıyor yazinda zaten güneş enerjisi var o kaynatiyor en dogalindan.

0

evde şohbende kullandım banyo sobası hiç kullanmadığım için bilmiyorum

0

sohbeni fercih ediyorum,banyo sobasi eski de kaldi.