0

ulkemiz de sirket arabasi olarak kullanilan araclar;
1-fiat egea;turkiye de uretildigi icin fiyatindan dolayi cok tercih edilmekte.
2-renault megane;ayni sekilde uretimi ulkemiz de olmakla birlikte,dizel motorunun ekonomisi tartisilmaz duzeyde.
3-renaul symbol;dusuk segmentinden dolayi uygun fiyata sahip bir aractir,yine 1.5 dci dizel unite de bu aracta bulunmaktadir.
4-renaul fluence;sirketler zamaninda bunu cok tercih etti,hala da tercih eden firmalar var.bu aracin + yani ekonomik motoru ve suan ikinci elde uygun fiyatli olmasi.suan da ise 0 i uretilmemektedir,yerini megane 4 e birakmis bir modeldir.
5/fiat linea;ayni sekilde bir donem linea da ulkemiz de uretilmisti ve 1.3 multijet dizel ekonomik motorundan ve fiyat avantajindan dolayi sirketlerin gozdesi olmustur.
peugeot 301 ve citroen c-ellyse;bu iki arac ayni fiyat ve ayni platform da uretilmektedir,pek bir farklari yoktur.ucuz ve pejonun ekonomik 1.6 hdi motoru oldugundan dolayi sirketler tercih etmekte,ayrica b segmentte olan bu iki arac sinifinin en genis bagaj hacimlerine de sahiptir.
daha bir cok ornek verilebilir passat,octavia,superb yonetici duzeyi sirket araclari da var ama ben baslica olarak bunlari soyledim.

0

hyundai accent blue modelleri var. gördüğüm... sonra bmw nin modellerrinden kullanan gördüm ama o da çok kazanan şirketler için. ama genelde renault kullanılıyor ve hyundai kullanılıyor