0

hande erçelin oyunculuğunu ben beğenmiyorum ancak bu demek değil ki bunu geliştiremeyecek veya üstüne koyamayacak. bana göre birisinin ona artık bu uyarı ciddi bir şekilde yapması gerekiyor çok büyük potansiyel ekrana çok yakışıyor bunları kabul ediyorum fakat oyunculuğu ne bileyim o duyguyu bize geçiremiyor bence. ayrıca en iyi komedi kadın oyuncusu dalında ödül almasına da hiçbir şekilde anlam verememişimdir. yani komedi dalında ödül alabilecek bir çok oyuncu varken ödülün ona gitmesi zaten büyük tartışma yaratmıştı fakat hakikaten fiyasko bir olaydı bence. oyunculuğunu geliştirmek için 1 yıl yurt dışına gidip bu konuda eğitim alması gerekiyor yani baktığınız zaman bir çok oyuncu ne kadar iyi olsa dahi üstüne koymak için gidip yurt dışında oyunculuk eğitimleri alıyor bu konu yada ayıplanacak bir şey değil aksine bu işi ne kadar ciddiye aldığını gösteren bu konuda üstüne bir şeyler katması gerektiğinin bilince olması gerektiğini gösterir.

0

valla bana kalırsa hande ercelin oyunculuğu pek başarılı değil. rollerde olmuyor. bilmiyorum neden ama çok yapmacık oluyor rollerinde nedense benim düşüncem tabiki . ama eğitimle düzeltebilir soye düşünüyorum. oldugu role tam giremiyor sanırım.

0

hande erçel'in oyunculuğu çok fazla beğenilmiyor. çünki eksikleri olan bir oyuncu bence kendini geliştirmesi lazım. sadece birkaç dizide oynadı. güzel ama güzellik oyunculuk için yeterli değildir.