0

sağlık personellerinin bazıları gerçekten hiçbir şekilde hasta ile ilgilenmiyor bizzat şahit oldum. genellikle çevremde sürekli böyle görüyorum zaten hastalarında hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar sadece neyin var deyip gönderiyorlar kimi doktorlar. bazı hemşirelerde hiçbir şekilde fazla o kişiyle hasta ilgilenmeyerek sadece bir kan alıp gidiyorlar başka hiçbir şey yaptıkları yok gerçekten. bir akraba mı bayıldığı için hastaneye götürmüştük. daha sonra oraya gittiğimizde hiç kimse bizimle ilgilenmedi hiçbir şekilde sağlık personelleri zaten işlerini yapıyorlar bence tabii ki de bazı sağlık personelleri iyi yapıyor ama çoğu sağlık personeli de hiçbir şekilde hasta ile ilgilenmiyor sadece neyin var uzaktan demesini biliyorlar sadece. yani hastanedeki çoğu insan hasta ile ilgilenmiyor zaten genel anlamda hastanelerin asıl sorun yaşadığı hastaların personeller oluyor.

0

eger bu devlet hastanesi ise tamamen insiyatife kalmis birsey ama eger ozel bir hastane ise,kesinlikle on numara ilgileniyorlar.

0

vala ben çok ilgiliyim arkadaşlarla beraber staj yaparken hastalarimiza gayet güzel yaklaşımlarda bulunuyoruz. gördüğümüz hemsirelerde gayet iyi davranıyor . yani bazen asabi ve sinirli olan hemşireler yada doktorlar oluyor onlarda normal yani akşama kadar pekçok insanla uğraşıyorlar ve sıkılıyorlar.