0

kacak sigara bu zmana hic kullanmadim tavsiyede etmem

1

kaçak sigara hiç içmedim, kimseninde ucuz, fazla para vermiyoruz düşüncesi ile içmesini tavsiye etmem. zira genellikle bu kaçak sigaralar güneydoğu anadolu bölgesinden ülkemize giriş yapar ve bu işin ticaretini de genellikle yapan finans kaynağı olarak bu işi gören terör örgütleridir.
kimse onların ekmeğine bal sürmemeli.
insanlar maalesef vergilerden dolayı yasal satılan sigaralar fiyat olarak fazla olduğundan bu yollara baş vuruyorlar. sağlık açıcından da düşünmek gerekir. bu tütünün içeriği nedir kimse ne kadar biliyor. belki içine virüsler, insanlarda kansere yol açabilecek zararlı tütünler konulmuştur.
ya sigara içmeyeceğiz ya da yasal olarak gidip sigara satan bayilerden ya da marketlerden bilinen tercih ettiğimiz markaları alacağız.
eşim marlboro içer, ülkemizde satılan marlboro ile oğlum free shoplardan arada getirir babasına aynı markası bile farklı. eşim içememişti. bizdekilerin tütünü daha yumuşak sanırım.

0

bilmediğim bir sigarayı pek içemem.birde geliri kimlere gittiği malum.ne diye alayım içmem.pahalıda olsa normal tekelin sattığı sigaraları tercih ederim.biraz az içer ama kaliteli sigara içerim.

0

kaçak sigara asla aslında kullanmam. yani bilmediğim etmediğim sigarayı ben kendim şu an lm içiyorum. param olmasa da gene lm içerim. bence kimse kaçak sigara içmesin bilmediği bir sigarayı çünkü bir kere deneyim dedim arkadaşım vermişti gerçekten tadı iğrenç böyle boğazımı yaktı diyebilirim. hiç beğenmedim ama beğenseydin belki miçe bilirdim sonuçta o normal sigaraya göre daha ucuz ama öyle bir boğazımı yaktı ki ertesi gün benim boğazım şişti ,midemi falan bulandırdı sabah mesela yemek bile yemedim. bana bir tane sigara böyle yaptıysa o 20 tane sigara acaba bana ne yapar hiç bilemem ondan dolayı hiçbir zaman içmedim diyebilirim.

0

lutfen ama o kadar da dusmedik :d kacak sigara kullanmam.