0

tabikide kalkışıyoruz ama sonucu genellikle atasözündeki gibi sonuçlanıyor. insan kendini zorlamalı kapasitedinin üstüne çıkmalı.

0

boyumdan büyük işlere kalkıştığım oluyor tabi . sonuçta denemek lazım sonunda ne olacağı belli olmaz belkide başarırım . basaramasam bilr deneyim olmuş olur bana . yani cok kaybedecek birsey yoksa ortada düşünmem kalkışırım o işe . hem biraz hayata heyecanda lazım dimi değişik uğraşmaya işler lazım sonuçta.

0

tabii ki de boyundan büyük işlere karışırım. ben severim cesaret dolmayı bana çünkü cesaret gibi geliyor. bazı insanlar boyundan büyük işlere karışmaz ama ben öyle biri değilim. zaten benim farkımda bu olsun insanlardan her zaman farklı olmayı severim kendim cesaretliyim de kimseden de bu zamana kadar korkmadım. eğer bir şey yapmak istiyorsan da yaparım kimse de engel olamaz o iş beni aşıyorsa da ben başarmak istiyorsan ben o işi gerçekten de başarırım ve bu konuda gerçekten kendimle gurur duyuyorum diyebilirim.

1

bazen boyundan büyük işlere kalkıştığım zamanlar oluyor tabii ki. ama becerebileceği mi gözüm kestiriyorsa eğer o işe başlarım. kendime güvendiğim zaman yapamayacağım bir şey yok çünkü. bazen gerçekten hayatta risk almak ve boyundan büyük işlere kalkışmakta gerekiyor.

0

boyundan buyuk islere kalkismak sizi daha da guclu yapar,evet boyumdan buyuk islere kalkisirim.