0

bende biraz kalacağım bu gece yokum hatta artık kalamiycam gibi ders çalışmam lazım artık.

0

ben bugün kazancını çoğaltmak için dağa fazla kazanmak için artık bugün soru sorarak soru cevaplayarak aktif olmaya çalışıyorum ve kazancını 22 tl yaptıktan sonra yine yarın tekrar toplamaya calisicam ve kazanç 1 hafta zor topluyorum ve şimdi 2 kat kazanç yine keşke gelseydi bugün 2 tl kazanıyorum keşke 2 kat kazanç yarın çıksaydı güzel olmaz miydi 2 kat kazanç keşke dağa önce çıksaydı ilk ödeme mı alirdim

0

gece bende aktif olacağım çok eğlenceli güzel bir platform insan bursa olunca kendini iyi hissediyor. hem bilgi birikşmş açısından hemde kazanmış olduğu para açısından. emek veriyorsunuz farklı bir duygu bu gece bende burada olmalıyım.

0

ben buradayim yine 1 saat kadar felan dururum.

2

herkese iyi geceler arkadaşlar. ben kaçar.

2

bugün hedefim 35 bini bulmak idi ama yoruldum. bu geceyi fazla kaldıramayacak gibiyim. çok yorgun bir gün geçirdim. size ve diğer arkadaşlara selam eder başarılar dilerim.

1

burdayım daha akşam yeni başlıyor hayırlı geceler herkese

1

kaldirsakta göremezsiniz ki ben birazdan uyurum heralade hem yarin okulum var hemde dun uyuyamadim 3 saatlik uykuyla duruyorum bide yoruldum staj dolayısıyla.

1

şu an ben aktiftim kanka oda poyraz daha uyumadı ondan dolayı burdayım. :) uyusada bende uyusam zaten gece elli kere kalkıyor gerçekten uykuya hasret kaldım. böyle giderse çökecem ben ,zaten çökmüş gibiyim şu an uykusuzluk gerçektende çok zor. birdaha asla istemiyorum çocuk falan rabb'im olmayanlara nasip etsin. benim piskolijim çok bozuldu poyrazın yüzünden anliyacagin. zaten sen biliyorsun söylemeye bile gerek yok. bakalım belkim yarım saat veya bir saat sonra uyursan poyraz bende o zaman uyuyup aktif olamam. :)

2

elleri görelim! gördünüz mü peki? :) iyi geceler ve başarılar diliyorum.

1

burdayım kardesim gece geç saatlere kadar. hayırlı bol kazanç diliyorum herkese.:)