0

evet ben izliyorum genellikle hergün acayip sarıyor çünkü izledikçe. evet psikolojimin bozulduğu yerler oluyor şaşkınlıkla seyrettiğim belki olmaz dediğim şeyler oluyor bu yüzden de ilginç geliyor izliyorum ve zaman zaman nasıl insanlar var şu hayatta dedirtiyor bana psikolojimi deçok iyi hissedemiyorum oradaki insanlar nasıl sağlıklı kalıyorlar onu da anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu

0

psikolojim bozulmuyor ama midem bulanıyor bazen . öyle iç daraltici değişik olaylar çıkıyor ki insanlardan sogutuyor bizi. böyle insanların olması üzücü. çocuk tacizleri, kimin eli kimin cebinde belli değil. utanıyorlar da bilerek çıkmaya anlam veremiyorum yani . insanda ki nasıl bir cesaret.

0

ben degil ama annem cidden kafaya takiyor.

1

eskiden bir dönem tesadüfen o kanal açıktı sabah, o gün izlemiştim. hatta nazen diye kapadokya'da cinayete kurban giden bir kızın araştırmasını yapıyorlardı. o konu ilgimi çekmişti onu merak ederek o sene baktım. sonra ikinci sene dedim eşime aaaa yeter, içim şişti. bunun da katilinin bulunacağı yok. bıraktım.

0

müge anlı'yı hiç izlemiyorum. izledikçe moralim bozuluyor, ruhum daralıyor, strese giriyorum. daha da izledikçe sanki beni beynimden kurşun yollar gibi.