0

slm ilk oncelikle fenerbahce bu yil cok kotuler istedikleri yolunda gitmiyor baskan degisikligi yapildi ali koc gelmesine ragmen suan dahada kotu durumdalar aziz yildirim varken yine iyiydi fenerbahce ama suan ali kocun gelmesi ile birlikte dusme hattina yaklastilar bu ali kocla mi.ilgili yoksa takimin futbolculari ile ilgilimi bilemem fakat fenerbahce boyle devam ederse ligden bile duse bilir avrupada bu yil cok kotuyduler hem ulke puani acisindan cok puan kaybedildi hem kendi acilarindan puan kaybettiler bence takimi yeniden bir gozden gecirerek bastan sona degistirilmeli bir kac oyuncu haricinde ve ali koc alt yapiyada onem vermeli aziz yildirim yine fenerbahce yi iyi bilen bir baskandi ama ali koc daha yeni oldugu icin takimi tam yerine otutrtmadi takim yerine oturursa avrupada ve turkiyede fenerbahce baya yukselir ama suanki gidisat cok kotu biran once ali kocun buna el atmasi lazim ligin ikinci yarisinda baska bir fenerbahce yaratilmsli ve avrupda rakibi zenit boyle oynarlarsa avrupadanda elenir ve turkiye liginde ilk 5 giremez avrupaya dahi gitme hakki kalmaz sadece turkuye kupasini slirsa eufaya gider o bile zor kendine hemen ceki duzen vermeli fenerbahce yoksa anadolu takimlari artik fenerbahce yi rahat yenebiliyor cunku gecen haftalarda akhisar 3-0 net bir skor aldi ve yendi fenerbahce yi ve erzurumspor 2-0 geriye dusmesine ragman beraberligi yakdladi takimda ruh yok son bitirisi yapamiyor deganslari cok kotu hucum cok kotu son vuruslar cok kotu bunlari yeniden degistirmesi lazim yoksa fenerbahce bu yil ve birdaki yil bile dahada kotu olur saygilar

0

fenerbahçede ruh yok oyuncularda para alıp yatıyorlar

0

fenerbahçe'nin bana göre şu an en büyük eksikliği bir forvet transferi diye düşünüyorum. baktığımız zaman slimani gerçekten çok gol kaçıran bir forvetdir. bize daha kaliteli bir futbolcu lazımdır diye düşünüyorum. eğer ara transfer döneminde fenerbahçe'nin bana göre transfer dönemi başarılı geçerse ligin ikinci yarısında bambaşka bir fenerbahçe izleriz diye düşünüyorum. fenerbahçe'de eksik olan ilk kişi teknik direktördü.ancak teknik direktörü eksikliği ersun yanal ile tamamlandı. ve çok güzel bir karar olduğunu söylemek istiyorum. öte yandan alınacak bir forvet transferi ise takımı tam kendisine getirecektir. birde 8 numara pozisyonunda bir oyuncu alınırsa eğer, ikinci yarı fenerbahçe ilk 4 sıraya girebilir.

0

fenerbahçe kulübü'nün birçok eksiği olduğunu söyleyebiliriz. takım içerisindeki ruh olmadığını ve oyuncuların artık birbiriyle anlaşamadığını görüyoruz. özellikle sezona çok kötü bir başlangıç yaparak sezon başında alınan oyuncular hayal kırıklığı yaratmış durumdaydı. teknik adamlar gittikten sonra biraz olsun fenerbahçe kendine gelebildi diye düşünüyorum. bu yüzden şu anda yeni teknik adam ersun yanal takımın başında ve büyük işler yapacağını tahmin ediyorum. çünkü takımı tamamen bileme eski zamanlarda teknik adamlığını yapmış bir kişi olarak fenerbahçe kulübünü biraz olsun kendine getirmek için elinden geleni yapacaktır. bu yüzden fenerbahçe'nin ilk yarıyı içerisinde yapacağı transferler gerçekten çok önemli olduğunu ve takımın tekrardan ayaklarına bilmesi için yıldız isimleri kadrosuna katması lazım. eğer bunları kadroya kadarsa ikinci yarıda biraz olsun atak yapmaya ve güzel futbolunu seyretmeye devam ederiz. başkanı ali koç'un da biraz olsun maddi konuda destek vermesi gerekiyor fenerbahçe kulübü'ne. fenerbahçe taraftarı özellikle fenerbahçe'de görmek istediği teknik adam sonunda gelmiş durumda. fenerbahçe taraftarı her maç takımını yalnız bırakmıyor ve tam destek vermeye çalışıyor. inşallah fenerbahçe'nin güzel transferleri ile ikinci yarıda daha güzel futbol oynayışını seyrederiz.

0

fenerbahçe bir sezonda 3. teknik direktörü değiştirdi. bu fenerbahçe için özel avantaj oluşturdu. şampiyonluk yarışından kopan ve düşme hattına giren fenerbahçe'de eksiklik birden fazla olup takımı olumsuz etkilemisidir. fenerbahçe'nin başkan siçimi ve transfeddi yaptıkları hatalar ile gündem olmaktan kurtulakadıklarıdır.