0

uğraşıyor, çalışıyor bu kadın.yetenekli ,ekibi de iyi başarılı bir şekilde gidiyor bence.

0

gerçekten çok başarılı buluyorum müge anlı'ya bence iyi bir araştırma ve gazeteci. zaten insanların sevgisini kazanması bence samimi oluşumdan doğal oluşumlar ve insanlara karşı yaklaşımından dolayı bu kadar seviliyor diye düşünüyorum. gerçekten insanlar ona güvenip programı katılıyorlar ailelerin arıyorlar cinayetleri çözüyorlar gerçekten çok iyi bir araştırmacı. çok takdir ediyorum gerçekten de inşallah daha nice nice programları yapardı bu kadar bulunmayan insanları cinayetleri çözen inşallah. zaten işini hakkıyla yapmasa de hiç kimse ona güvenmezdim hiç kimse aramaz da onu gerçekten çok iyi bir gazeteci diye düşünüyorum.

0

sabah kuşaklarının abonesi olmuş, birçok kaybolanları, cinayete kurban gidenleri. ayrılanları, boşanmaları, aldatanları, ölenleri konu edinen bir programdır. müge anlı bu türden programlar sayesinde ayrıca emniyet birimlerine de yardımcı olmaktadır. ayrıca birçok faili olayın aydınlatılması konusunda etkin rol oynamıştır. diğer yandan canlı yayında bir katilin öldürdüğü insanı ititraf etmesindeki bile vesile olmuştur. genel olarak müge anlı başarılı bşr program yürütmektedir. bu programlar sayesinde türkiye’de süskse yapmış ve büyük bir ün kazanmıştır. lakin bu şöhret onu kaderin kollarına sürüklemesin. kendini şımartmasın. insanlara yüksek perdeden bakmasın.

0

müge anlı süper üstü süper olayları çözümleyen bir programı ile herkese yardımcı oluyor.

0

ben müge anlı'yı başarılı buluyorum. iyi bir gazeteci, işini layığıyla yapıyor. başarı da sağlıyor. senelerdir ekranda ve hep başarılı çünkü işini severek yapıyor. eğitime de çok destek veriyor. bir sürü projesi var. kızılaya destek, sevgi izi projesi, okuma yazma öğrenme projesi gibi. özellikle sevgi izi ile birçok engelli vatandaşımızın engelleri kaldırıldı. kaybolunca hemen bulundu. bir de pati buldular diye bir proje başlattı. bir iki senedir. kaybolan hayvanlarını bulmak isteyenler için. gerçekten müge anlı vatansever ve başarılı bir gazeteci.

0

müge anlı programı özellikle sabah kuşağında oldukça izlenen bir programdır. ben böyle bir program yapılması aslında herkes açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. bazı gizli olayların açığa çıkması bence mantıklı geliyor.