0

benim babam benim hep basarili olmami ister,kendi ayakkarim uzerinde durabilmemi,sorumluluk sahibi olup sorumluluklarimin ustesinden gelebilmemi ister.kisaca guclu olabilmemi ister.

0

babam hep başarılı olmamı ister.aileme bağlı olmamı ister.insanlara saygılı ol diye söyler,tutumlu olmamı ister.kendisinin sık sık aranıp sorulmasını ister.bayramlarda özel günlerde kesin bizleri bekler.

0

yani benim babam benim her zaman okumamı istedi çünkü derslerim iyiydi başarılı olmanı her seferinde istemiştir. evlenme bence evlilik iyi bir şey değil oku mesleğini eline al derdi davul bile dengi dengine en azından mesleğini olduğunda kendi dengine göre birini bulursun diyordu ama ben onu dinlemedim okumak istemedim orta okulda bıraktım. okulu mu çünkü artık bana çok sıkıcı geliyor da hayat sıkılmıştım ama keşke babamı dinleseydim okusaydın ama gene de pişman değilim. eşimle gayet de çok memnunum sevdiğim insanla evlendim babam o konuda dinlemedim evlenme dedi bana ne dedin ve kaçtım ve şu an gerçekten de babam mesela annem eşimi çok sever.çünkü benim eşim çok saygılı bir insan.

0

başarılı olmamı çok çalışmamı istiyor ne istesin ki başka