0

ben uzun yolculuklarında ben de 2+1 tercih ediyorum. zaten kendimi ya pamukkale ya da kamil koç otobüsüne biniyorum. daha rahat ya bu zamana kadar kaza yaptığını daha görmedim yani yaşamadım gayette dikkatli kullanıyor arabayı ondan dolayı memnunum.

0

uzun yolculuklarda genelde iki artı bir olan otobüsleri tercih ediyorum. çünkü daha rahat oluyor ve benim en çok kullandığım metro turizm dir.

0

ben gelinde fiyatına bakıyorum .
zaten yolcu otobüs lerin yüzde doksanı aynı , ve hepsi 2+1 oluyor .
ama bazıları tabi ki daha iyi oluyor , örnek şarj yeri , ve ikram , davranışları muavinin gibi , ama bazı otobüs firmalarında şarj yeri bile yok .
ondan marka , model pek seçenek olarak da fazla yok bence .
hepsi aynı tip otobüs oluyor genellikle ve hepsinin koltuk tipi aynı .

1

hiç otobüs ile yolculuğa çıkarken onun marka ve modelini tercih etmek aklıma da gelmedi, kaldı ki gelse de böyle bir şansım olacağını asla düşünmüyorum. adamlara desem gülerler. git kadın kafayı mı yedin derler. ne varsa ona binip gidiyoruz tabii. otobüs saati eğer yeni araba ise görüp aa güzelmiş yeni model diyoruz, o da anladığımızdan değil. içini ve dışını görüp bu cümleyi kuruyoruz. ama pamukkale turizm'in otobüslerini seviyorum 1+2 şeklinde ve konforlu arabalar bence.