0

öyle bir söylenti olduğunu bile duymadım ama doğru olabilir reyting için. bana kalırsa gelmesin survivor da kendini tekrarlamaya başlar yeniden . gerek yok zaten çok sevdiğim bir insan degildi. değişik hal ve hareketler fan toplamak için ama ters tepiyor işte bunu neden ısrarla anlamıyorlar onuda çözemedim hiç.

0

ben de gördüm inşallah öyle bir şey yoktur yalan haberdir. gerçekten çok itici buluyorum turabi'yi hiçbir şekilde sevmedim o adamı. sürekli kavga ediyor, kendini bilmiş halleri çok fazla, sürekli insanlarla didişiyor ,yaptığı bir şeyi yapmadım diyerek hep kendini kurtarmaya çalışıyor yani gerçekten de acıtasyon yapıyor neredeyse sevmiyorum o adamı. inşallah bir daha katılmaz artık.

1

haber başlığını bende gördüm. kendisi survivor resmi paylaşmış ama alt metini okumadım. yine mi katılacakmış? kadroya mı aldılar onu yani? hayırlı olsun. seyretmeyi düşünmüyorum. geçmişte bir kere seyretmiştim. yıllar evvel ezgi ve atakan'ın olduğu sene seyrettim. o da daha yarışma başlamadan evvel dünürüm telefon edip bana "kardeşimin yeğeni survivor'e katılacak dünürüm seyreder misin destekleyelim onu?"demişti. onun hatırına seyretmiştim. dünürümün kız kardeşinin eşi ezgi'nin öz amcası idi.

0

öyle bir söylenti olsada şuan için net bir bilgi yok. turabi daha önceden bu sorvivara katılmıştı. farklı yarışmacılara şans verilse bu daha iyi olur.en azından onlarda sporcu yeteneklerini gostertme fırsatı bulurlar.