0

sistemlerle öyle oynandı ki, zaten bir türlü olamayan eğitim sistemimizle,o yüzden çok bilgim olmasa da her zaman matematik geometri soruları adam akıllı iyi puan getirir ne olursa olsun, seçtiğiniz bölüme bağlı olsa da. seçtiğiniz seçeceğinizi düşündüğünüz bölümler için illa ki yapmak şart olmasa da, siz o bölümlere hayatınızı kazanmak anlamında çok fazla ümit bağlamayın derim ama bilinmez, her şey olacağına varır.

0

üniversiteyi kazanmak için artık her bölümde en azından 3 veya 4 soru matematik veya geometri yapmak insana birçok yönden puanına katkı sağlar. artık sözel bölümünde bile 0.5 kuralı var maalesef eğer ki okul getirmezsen artık hiçbir şekilde bir bölüm tercih yapamıyorsun. o yüzden matematik ve geometriden azından 5 tane yapabilecek şekilde çalışılmalıdır.artık yeni sistemde matematik ve geometri en azından bir tanesini yapmak çok önemlidir her bölüm için. sadece matematik ve geometri yapan artık bir bölüme gidebiliyor iyi bir bölüme gidebiliyor. artık hiçbir şekilde sözel bölümündeki soruların fazla bir katkısı olmuyor maalesef. o yüzden en azından matematik ve geometri çalışmak şart artık.

0

üniversiteyi kazanmak için geometri ve matematik yapmak zorunda değilsiniz tabi ki ama seçtiğin veya istediğin bölüme bağlıdır.

0

bir öğrencinin adam akıllı bir bölüm kazanabilmesi için matematik ve geometri yapması şarttır.

1

şart değil ancak onları yapmadan kazandığınız bölümlerle ileride para kazanamazsiniz.