1

yapmaz olur muyum? 1000 parçalı d&r'dan bir yap-boz almıştık. onu yapmıştım, büyük sehpa vardı. onun üzerinde. sonra dikkatlice alalım da bunu çerçeve yaptıralım derken, dağıttım.
bir daha da uğraşmadım. epey bir zaman sürmüştü yapmam da.

0

tabii ki de yani daha önce yapboz yaptım. özellikle çocukken falan devamlı yapboz alır bozup yapardım ve bebeğime de almayı düşünüyorum. yapboz en azında biraz zekalısı gelirsin bence onun için daha iyi olur. en azından ee nereye koyduğunu iyi bilsin ki şimdiden öğrensin. yani ben gerçekten de yapboz yapmayı falan çok seviyorum bazen zor oluyor ama işte zeka işi burada zeka gerekiyor çok şükür zekamızda yerinde yani. :)

0

yapmayan yoktur heralde. çocukluğunda yapmasa bile başka çocukları oynatirken yada kendi çocuklarıyla yapıyordur herkes. ben bile kızım oynarken oynuyorum. hala ilgimi çekiyor yani.

0

daha önce yapboz çok yaptım. çok da severim. özellikle çok parçalı olanları daha eğlenceli oluyor. tabi sabır da gereklidir.

0

yapboz oynadigim dogrudur,boz kismi da dogrudur ama,yaptigimi hatirlamiyorum :d sinirlerimi cok geriyor enteresan bir oyun.