1

fatih portakal, tarafsız haberciliğin tek adresidir benim gözümde. eğer dinleyeceksem haber olarak onun haberlerini tercih ederim. muhalif bir haber spikeridir. 1968 nazilli doğumludur.
günümüzde muhalif olarak sesini çıkarabilen ender kişilerden biridir.
geçen günlerde ülkece ne durumdayız her birimiz, muhalefet edersek neler başımıza gelir bizlere gösteren insandır. ülkemiz ekonomik krizde, ki bu günler iyi günlerimiz inanın. 2019 yılında her şey daha kötü olacak. her gün her şeye zam geliyor. elektrik, doğal gaz, zaruri yiyecek maddelerine dolar bahanesi ile yapılan zamlar, ulaştırma, akaryakıt zamları derken bütün bu zamların neticesinde bizim insanımız zor durumda. kimi biat kültürü ile suskun. kendini ifade etmekten aciz. ama sıkıntılar yaşananlar herkesin sırtında kambur. adam bir gün haberlerde paris'teki olayların haberini verirken sadece iyi niyetiyle, bizde de zamlar oluyor ama bizim insanımız tepkisini ortaya koyamıyor diyor. koymak istese, kaç kişi çıkar ki sokağa diyor. sadece yoruma dayalı. yoksa bu düşünceyi ateşlemek gibi bir niyeti asla olmayan bir haber spikeri.
ki; haklı, bizler her şeye susuyoruz. düşünün işte her birimiz üç kuruş kazanabilelim diye saatlerdir sitedeyiz. derdi para olup sanki bolluk içindeymiş gibi suskun bu halkı bir gün belki bir şey uyandıracak. iyice dibe batınca, yiyecek ekmek bulamayınca. ama bu fatih portakal yüzünden olmayacak inanın.
ama adamın haber sunumunu duyan en tepedeki, adamı hedef göstererek, insanları, bizleri de tehdit etti açıkça. aba altından sopayı gördük kısacası.
ne dedi; ben %51'i zor tutuyorum dedi. portakal mıdır? mandalina mıdır? diye de, insanların en kutsalı sayılan soyadı ile dalga geçerek.
bunu sevdiniz mi merak ediyorum. ben kendimi zor tutuyorum isyan etmemek için. hakaret içermeden tepkimi birine ve desteğimi de fatih portakal'a gösteriyorum.
kısacası, yürekli bir insandır kendisi. onun gibilerin çoğalması lazım. o yüzden bu tehlikeyi bildiğinden saray muhalif sesleri hep susturuyor ne yazık ki.
ama bir gün bu halkın bir yerine gelir. o gün %49 da sesini dünyaya duyurur.
ülkemizde adaletin ve eşitliğin, fikir özgürlüklerinin serbestçe hakaret içermeden seslendirileceği günlere kadar böyleyiz maalesef.. ama bu devran nereye kadar böyle gidecek? kimbilir.

0

fatih portakal hükümet düşmanı taraflı yayın yapan konuları saptıran çoğu zaman yalan haber yapan pkk hdp sempizani bir haber spikeri

0

fatih portakal aslında türkiye'de olması istenen iki cephenin taraflarından birisidir.bunlardan bir tanesi mevcut hükümet yanlısı a haber ve onun karşısında durduğu gibi duruyor gibi gözüken fox tv'dir. her iki haber kanalından da çok şey öğrendiğimiz halde, profesyonel gazetecilik bakışıyla bakıldığı zaman her ikisini de aslında çok bir şey katmadığını düşünüyorum. bu haber kanallarından fox tv'nin ana haber'in spikeri olan fatih portakal ise, bazen cesurca yapmış olduğu yorumlarla bir nebze bir görüş sunabiliyor ama bazen de gündemde kalmak için ekstra çabaladığında çok fazla şekilde izleyicilerin gözüne sokuyor. bu da kendisini izleyici gözünde antipatik yapıyor.bana göre haberci tarafsız olmalıdır yani burada fatih portakal'ın kendisini iddia ettiği gibi tarafsız gibi gözüküp taraflı olmamalıdır.o yüzden ülkemizde mevcut gündemi takip etmek istiyorsanız birden fazla haber kanalında izleyerek harmanlayarak bilgi sahibi olursunuz.

0

fatih portakalı seviyorum bazı saçmalıkları olsa da haberciliği olması gerektiği gibi yapan bi şahıs. haberciler özgün olmalı eleştirel olmalı açık olmalıdır. diğerleri gibi hükümet yanlısı davranmak daha da köreltir ülkemizi tüm haberciler bu şekilde olsa hatta tüm insanlar böyle eleştiri yapabilse açık yüreklilikle her şey daha güzel olur ülkemizde

0

tarafsız habercisidir konuşmaları güzel anlaşılır birşekilde konuşuyor tüm kitlelere hitap ediyor

0

halki bilgilendirmeye uyandirmsya calissa da vatan haini damgasini yiyen bir spiker.

-1

sürekli gündemde kalabilmek için bazı insanların kuklalığını yapan bir insan sürekli iktidarı eleştiren hiçbir vasıfı olmayan halkın gözünde bir insan sadece

0

a haber ve fox haber izlemiyorum taraflı medyayı sevmiyorum çünkü