0

"havva'nın üç kızı" isimli eseri tavsiye ederim çok süper.

0

elif safak iyi bir yazardır .kendisini beğeniyor ve tavsiye ediyorum bilgili bir yazardır . ben şimdiye kadar iki kitabını okudum. aşk ve iskender adlı kitaplarını . özellikle aşk kitabını tavsiye ederim çok güzel bir kitap. başka kitaplarını da alacağım kısa bir süre içerisinde beğenirsem daha sonra tavsiyeler de bulunurum .

2

elif şafak, 25 ekim 1971 fransa doğumlu bir yazardır. odtü,uluslararası ilişkiler bölümü mezunudur.
türkiye'nin en çok kazanan kadın yazarlarının başta gelenidir. ben kendisini sevmiyorum. o yüzden hiç bir kitabını okumadım. açıkcası siyasi yaklaşımlardan ötürü onun hiç bir kitabına para yatırıp ona bir şey katmak istemedim. aşk romanı ile kitlelere kendini daha çok duyurdu. tasavvufa ilgisi olduğu biliniyor. bir ara rte'nin danışmanlığını yapan radikal gazetesi yazarı eyüp can ile de evlidir.

1

elif şafak çok başarılı yazarlarımızdan biri gerçekten en çok romanını okuduğum yazardir heralde. gerçekten etkisinde kaldığım kitabı aşk isimli kitabı şiddetle tavsiye ederim.

1

elif şafak 1971 fransa doğumlu yazarımızdır. kendisi çok başarılı bir yazardır. kesinlikle tavsiye ederim.önerebilecegim kitabı kesinlikle
aşk isimli birçok kişinin beğenisini kazanmış kitabıdır.

0

elif safak bir yazar. kitaplarinu yazarken ilk inilizce olsrak yaziyor daha sonra turkceye ceviriyor. 2 kitabini okudum. ask ve ustam ve ben. daha diger cikardigi kitaplari okuyamadim. ama ask uzeldi