0

ben içime yün içlik giyiyorum bazen. hele bu aralar da burası buz gibi oluyor akşamları . içime onu giyiyorum üstüne de kazak ohh sıcacık hiç üşümüyorum sahilde yürürken.

0

öncelikle üstüne kalın ve yünlü bir kazak giy ondan sonra kalın uzun boğazlı çorap eğer mümkünse çorap çift katlı olsun ondan sonra içine içlik ki ondan sonra boynuna atkı ellerine eldiven başına da şapka eksik etmezsen kışın hiç üşümez ve kocaman bir kızı hiç hasta olmadan geçirirsin

0

soğuk havaların ve kış aylarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yünlü, polarli ve peluş kıyafetler olmazsa olmazim benim.ozellikle de polarli takımlar yani alt üst pijama takımı bir fından sıcak çay la oh degmeyin keyfime, kışın tadı böyle çıkıyor.

0

kış aylarında en sıcak tutan kıyafet türleri özellikle polar kıyafetlerdir. onun dışında içi yünlü olan mont ve yünlü kazaklar da gayet sıcak tutar. çok soğuk bir bölgede yaşıyorsanız da eğer içlik giyin en temizi.:)))

0

örme kazaklar. yada termal kıyafetler var artık mesela ben genelde termal tayt kullanıyorum. esimde de termal içe giyilen ince badi tarzı var çok memnunuz.

0

yünlü kazaklar hirkalar ve dışı deri içi yünlü montlar öneririm bir atkı şapka eldiven takarsaniz daha iyi olur.

0

ici yunlu mont veya kalin kazak oneririm.