0

futbolda topam suan 6 hakem gorev yapmaktadir.bunlarin 3u sahada olur ıkısı tac cızgılerını belırleyen yerlerde saglı ve sollu dururlar vede 4. hakem vardır.hakemlerden birisine birsey olursa o devreye girer.vede 2 tanede video hakemi vardir.

0

bir futbol macinda eskiden dort hakem gorev yapiyordu orta saha hakemi yardimci hakem ve kenar hakemler simdi ise iki hakem daha eklendi cizgi hakemleri gol gidip gitmedigine korner olup olmadigina bakiyor genelde ve simdi birde teknoloji hakemi eklendi video hakem herseye artik video hakem noktayi koyuyor gol olsun ofsayt olsun ve benzeri bir cok olayi

0

3 4 5 6 7 8 hakem görev yapar yani hakemler baya kazınır

0

bir futbol maçında toplam 6 hakem görev yapmaktadır.
1)4. hakem bir maça kaç dakika ilave edileceğini gösteren hakimdir.
2)ofsayıtı berlirlemek ve orta hakemin yetersiz kaldığı durdumlarde orta hakeme yardımcı olan hakimdir. sağde ve solda olmak üzere 2 hakem vardır.
3)kale çizgisi hekimleri : bu hakimler topun kale çizgisini geçip geçmediğini gösteren hakemdir. her iki kaledede yer alır.
4)orta hakem: nihai karar veren hakimdir. bütün kararları alma yetkisinde bulunan hakemdir

0

bir futbol maçında bir orta hakem iki yan hakem birde saha dışında orta hakem sakatlanısa onun yerine oyunu yönetecek,oyuncu değişikliklerini yaptıran hakem vardır.toplamda dört hakem olur,birde var hakemleri var artık.

0

önceden maçlarda 4 hakem görev yapıyordu. ama şimdi var uygulaması geldikten sonra 8 hakeme çıkmış durumda.