0

hangi konularda paranoyaksın?

Hangi konularda paranoyaksın?

4 cevap
0

bir çok kez aldatılma yaşadığım için güven konusunda paranoyak biriyim.insanlara güvenirken kendime milyonlarca soru sorarım.acaba ne kadar doğru söylüyor, maske takıyor mu, acaba beni kandırıyor olabilir mi, şimdi buradayım diyor ama ya orada değilse gibi bir çok soru geliyor aklıma.onun dışında bazen annemi kaybederim diye korkuyorum içime kurt düşüyor.acabalar, yoksalar,ya olursalar.. bir sürü gereksiz düşünce beynimi kemiriyor.aslında bu kadar kafaya takmadığım zamanlar da oluyor.bu tür şeyleri neden düşünüyorum , neden birden aklıma böyle şeyler geliyor bilmiyorum.ama bu durumun normal olmadığını da biliyorum..

0

ben en çok ihanet konusunda paronayak birisiyim. sanki her dakika birisi bana ihanet edecekm iş gibi düşüncelere kapılıyorum. günlük hayatta her dakikada bir "lan bu bana ihanet eder mi?" sorusu ile yaşıyotum. aslında bu benim elimde olan bir şey diğil! insan hayatında o kadar çok darbe yiyince ister istemez bi poronayak oluyor. her saniyemi birilerinden ihanete ugricam diye geciriyorsam eger, bunun tek sorumlusu zamanında bana ihanet edenlerdir...!

0

kesinlikle ihanet konusunda çünkü asla tahammülüm yok ihanet diyince aklınıza aldatmak gelmesin , en yakın arkadaşınızın veya kardeş dediğiniz insanında ihanetine uğrarsınız. ne olursa olsun ihaneti asla kabul etmem, ve bunu kaldıramam .

0

aldatılmak, değer görmemek, anlaşılmamak, bu durumlarda takıntı sahibiyim. öyle ki insanı öldürmek bile istiyorum.