1

hayatımda hiç aldatılmadım. eşimle birbirimizi çok seviyoruz. ben bilmeden bir şeyler yapsa anlaşılırdı, anlardım. birbirimizden gizlimiz saklımız yoktur, telefonlarımız ortada durur. kimse kimsenin telefonunu kurcalamaz ama gerektiğinde ben eğer telefonuma o an uzaksam o da bakabilir. mail adreslerim ya da girdiğim bütün siteler, eşiminde kendi laptopu için de bunu diyorum. açıktır. şifrelerimiz bile ortaktır her ikimizinde, internet bankacılığına kadar aynı şifreler kullanırız. o yüzden zannetmiyorum.
insan bulamadıklarının arayışı ile aldatır.
ben eşimin, eşimin de benim ilgimden sevgimden bir arayışı ya da eksikliği olmadığından asla.
evini seven dışarıda fazla da oyalanmayan insandır eşim.
benden daha iyisini bulacaksa giderdi bunca yılda. :))))

0

aldatıldım malesef. çok üzücü bir durum gurur kırıcı gerçekten. tabi pişman olup geri geliyorlar ama senin için bir önemi kalmıyor. çok başka biriyle olmak istersen çıkart hayatındakini öyle ol . neden insanları kırıp hayal kırıklığına ugratiyorlar anlamıyorum.

1

evet hayatım da daha önce aldatıldım. bu da bana çok büyük dersler vermiş oldu. ama bana göre aldatılmak sadece ilişki yaşadığım kişinin bir başkasıyla beraber olması değil bana yalanlar söylemesi de aldatmaya girer. o yüzden her iki türlü de şu ana kadar galiba bir iki defa aldatıldım tabii haberim olmadan başka zamanlarda aldatılmış olabilirim bazıları işini çok profesyonelce yapıyor çünkü.

0

hayir hayatimda allaha sukur hic aldatilmadim,aldatmadimda.