0

evet katıldım. fakat çok aşırı basit sunucu olduğundan beğenmedim. bence discord profesyonllerş tarafından efsane bir sunucu yapılmalı

1

evet, sorumani.com'un discord sohbet kanalına katıldım.şu anlık iyi bir ortama benziyor.adminlere uzun zamandır ulaşamıyorduk artık bir süre admimler discord kanalı ile ilgilenirler.bir süre adminlere ulaşabilmek için orayı kullanırım.bir iki hafta sonra adminlere ilgilenmezlerse sadece boş vakitlerimde girer üyelerle dertleşir,geri çıkarım.

1

evet discord kanalina da katildim,sohbet muhabbet icin iyi oluyor.

1

dün katıldım bidahada giremedim. gerci çok ta önemli degil benim için bende birçok yazar arkadaşım gibi maddiyat ağırlıklı burdayım. ne kadar kazanırsam benim sıkıntılarım o derecede hafifler.keske iki kat kazanç gelse:)o beni mutlu açıkçası. sohbet kanalı ha var ha yok yani benim için. dikkatimi çekmiyor açıkçası.

1

yok ben discord kanalının olduģunu bile şimdi öğrendim.sorumani sohbet tarzı bir kanal mı discord kanalı.vaktim olunca girmek isterim tabi neden olmasın.yazarlar buluşması ilginç olabilir .teşekkür ederim bu soru için yeni birşey daha öğrenmeme vesile oldunuz.

1

evet katildim. ben discord kanalına katılmama rağmen genede girmiyorum. sonuçta benim paraya ihtiyacım var. sohbete ihtiyacım yok anliyacagin. gerçekten paraya ihtiyacım olmasa annemi ,babamı kaç aydır görmüyorum. yeni geldim izmir'e ihtiyaç olmasa aileme vakit ayırır siteye bile girmezdim anliyacagin. mecburen bende discord kanalına paraya ihtiyacım var diye girmiyorurm.