0

saç tipini bilip buna göre seçim yapılmalı. ve güzel kokmasına saçı ağırlaştırmamasına dikkat edilmeli.

0

şampuan aliyorsak herşeyden önce devamli kullandigimiz şampuanı kullanmamiz gerekir.ayrica tabiki şampuanin saçina göre uygun olmasi lazim kepeklimi saclar yaglımi satclar matmı
die kurumu die bakmak lazım.sonrasinda saclara illaki fayda saglicaktir.

0

ayni sampuani kullaniyorsan sorun yok tabiki sonrasinda sacinin durumunu bilmek gerekiyor yaglimi sertmi kurumu kepeklimi bunlar onemlidir sac kremi gereklimi yoksa alirk n sacjnin durumuna gore uzerinde belirtiyor zaten kirik saclqr icin ayri

0

şampuan çokta iyi bir şey değildir ben onun yerine bazı özel sabunları tercih ediyorum

0

sürekli kullandığım bayan fayda sağlayan şampuanı kullanırım. sürekli değiştirmem . saçlarımın dökülmesini engelleyen daha güçlü hale getiren clear şampuanını kullanıyorum.

0

ben yıllardır aynı şampuanı kullanıyorum. değiştirdiğim an kepek yapıyor. önemli olan saç şekline göre seçim yapmak yağlı kuru nasıl bir saç tipin olduğuna göre bir şampuan seçmek gerekiyor.bir de sürekli değiştirmek iyi değil bir tanede karar verip sürekli kullanmak gerekiyor.

0

ben genelde markasina gore karar veriyorum,tercihim elseve veya clear.

0

şampuan alırken saç tipimize uygun olmasına dikkat edilmesi gerekir.saclariniz yağlı ise yağlı saçlar için şampuan, kuru ise kuru saçlar için şampuan, kepekli ise kepeğe karşı etkli şampuan alinmalidir.

0

düzenli kullandığım şampuanı alırım ben her zaman