0

eser açıkçası benim başarılı buldugum biri değildir. çok güzel hareketler zamanın da eserden çok daha başarılı insanlar vardı açıkçası. 3 adam programın da cok siritmisti açıkçası. son olarak sunduğu talk show programı da bence başarılı değil. bir beyazıt öztürk, bir okan bayülgen olması imkansız bir şey bence. yenilikçi tarzı yok, acun eser de ısrar etmesini de anlayamıyorum ben açıkçası. ne buluyor eser de çözmüş değilim. acun olmasa eser soner gider bence başarılı bir yani yok. çok güzel hareketler de bile çok başarılı olarak görmedim hiç bir zaman.

0

eser yenenler çok güzel hareketler bunlar programından bu yana biliyorum. birçok program yaptı daha sonra. başarılı ve gelecekte daha iyi bir televizyoncu olabilecek biridir.

0

bana göre zamanla çizgisinden uzaklaşan bir insandir

0

bunlara ek olarak kendisini çok başarılı bulduğumu da belirtmek istiyorum

0

eser yenenler oldukça beğendiğim son zamanlarda televizyon da görmekten en memnun olduğum isimler arasında yer alıyor. yılmaz erdoğanın bkm mutfağından çıkma olan eser yenenler o günlerden beri aslında ileride ne denli bir seviyeye geleceğini gösteriyordu. aslında eser yenenlerin oradaki diğer isimlerden bir farkı vardı, hitap etme yeteneği çok yüksekti eser yenenlerin hatta bir ara yılmaz erdoğan açılış ve skeç sonrası kısmını tamamen eser yenenlere bırakmış ve eser yenenler o tecrübesizliğine rağmen bu konuda oldukça başarılı olup gelecek içinde ilk tecrübesini kazanmıştı. uzun süre bkm mutfak ailesinde bulunan eser yenenler daha sonra star tv kanalında 3 adam programı ile karşımıza çıktı. programda bulunan oğuzhan koç ibrahim büyükak ve eser yenenler küçüklükten beri arkadaş olduklarını ve ne denli bir seviye komedyen olduklarını aslında bize bu program da kanıtlamışlardı. program format olarak beyaz showa biraz benziyor olsa da 3 kafadar bu program da kendi konseptlerini yaratmak için ellerinden geleni yapmıştı. bu program ile birlikte ünlerine ün katan bu 3 arkadaş daha sonra acun ılıcalının tv8'i satın almasıyla birlikte o kanala transfer olmuşlardı. acun ılıcalının da verdiği desteği arkasına alan bu 3 arkadaş programına üzün süre devam etmiş ancak daha sonrasında bi süre dinlenme kararı alıp programlarını bitirmişlerdi. daha sonrasında ise ibrahim ve oğuzhan film çekip eseri almayınca eser için acaba ayrıldı mı küstüler mi haberleri yapılmış olsada bu 3 lü her fırsatta bu haberleri ti ye alıp böyle birşey olmasının mümkün olmadığından bahsediyorlardı. eser yenenler magazin gündeminde de sık sık yer alıyor. bir ara murat boz ve aslı enverin arasını bozan adam haline gelen eser yenenler bunun dışında evinde verdiği partiler ile git gide iyice magazin konusu olup yıpratılmaya başlamıştır. uzun bir süre ekranlarda gözükmeyen eser yenenler ise bu konulara kanal d ekranlarında yer alan ve beyazıt öztürk'ün sunduğu beyaz show programında öylesine ti ye alıp cevaplar vermiştir ki bir daha açılmamak üzere kapanmıştı diyebiliriz bu konular için. bunlara ek olarak onda ki hitap yeteneğinin ne denli seviye de olduğunu anlayan bir diğer isim ise acun ılıcalı olmuştu. acun ılıcalı yetenek sizsiniz de ki yarışma ve seyirci ile iletişimde olma kısmını tamamen eser yenenlere bırakmıştı ve eser yenenler burada da bu işi ne kadar iyi yaptığını göstermişti biz izleyenler. daha sonrasında eser yenenler farklı bir format ile bizlerin karşısına çıkmıştır gene acun ılıcalının kanalı olan tv 8 de yeni bir format ile karşımıza çıkmıştır eser yenenler. eser yenenler show ile tv8 ekranlarında tekrar izleyicisi ile buluşan eser yenenlerin bu konseptinin diğerlerinden farkı ise teke tek sohbet olarak gerçekleştirmesiydi programı. eser yenenler televizyon bir kenara kendisi ile de son derece barışık bir isimdir. kiloları ile sürekli dalga geçen eser yenenler neredeyse sürekli spora başlayıp bırakması ile diyete başlayıp sürekli diyetini bozmasıyla da dalga geçiyordu.

0

çok güzel hareketlerdeyken severdim ama nedense sonradan bir itici gelmeye başladı bana . tolk show yapmaya çalışıyor ama ne kadar başarılı göreceli bir kavram . onun yerine ibrahim büyükak daha başarılı bence tolk show konusunda keşke o yapsaydı .

0

eser yenerleri ben ilk olarak bkm mutfakta görmüştüm , daha sonra 3 adamda şimdi ise tv8 kanalında eser yenerler show programı yapmaktadır. bana göre oldukça başarılı bir oyuncu ve sonucu. çok ta güzel espiriler yapıyor. bircok showman den daha iyi.