0

youtube gün içersinde gerçten çok vakit geçirebiliyorum
yemek kabalıydı makyaj kanalıydı kilomvermek için kanallar genel olarak ful youtubedeyim bazen yararlı olabiliyolar fakat bazı kişiler kötüye kullanmazsalar bende gün içersinde yemek kanallarna
giyim moda kaballarına
makyaj kanallarına
dizilere
magazine
diyet kanallarını izliyorum

0

futbol ve oyun kanalları favorimdir genelde hobilerimle ilgili şeyleri takip ederdi

0

sarı mikrofon ve taklitman kanalını takip ediyorum

0

youtube ta en çok yemek tarifleri ve müzik kanalıni izliyorum.

0

youtube'da en çok komedi, makyaj ve yemek videoları izliyorum. burak güngör, kafalar gibi bunun yanı sıra makyaj videosu çeken şeyda erdoğan'ı izlemeyi tercih ediyorum. yemek videolarında ise karışık kanallardan ama çoğunlukla nefis yemek tariflerinden videolara bakıyorum.

-1

açıkcası benim youtube da takip ettiğim kanallar çok çeşitli. her tarzdan kanalı takip ediyorum. youtube platform olarak bizlere bu şansı sunuyor çünkü. istediğini izleme özgürlüğüne sahipsin öyle televizyonda ki gibi sana verileni izlemiyorsun aslında tamamen ne istediğini ne izleyeceğini kendin belirliyorsun. ben daha çok eğlence içerikli kanalları tercih ediyorum ve biraz da sporla alakalı. youtube da son derece yaratıcı ve içerik üreten genç arkadaşlarımız bulunuyor ve bunun adına da youtuberlık deniyor. bir meslek haline dönüştü neredeyse bu çünkü hem geliri yüksek hemde ne üreteceğine kendin karar veriyorsun zaten seni izleyecek adamda ne izleyeceğini bileceği için ona göre de bir kitle oluşturuyorsun kendine. youtube son zamanlar da öylesine bir seviyeye gitti ki sosyal medyanın gücünü en iyi gösteren platform oldu adeta. altın kelebek ödül törenlerinde bile ödül almaya başladı bu genç arkadaşlarımız. eğlenceli kanallar dışında spor kanallarını da takip ediyorum bunların çoğunluğu yorum ve analiz üzerine kurulu emin olun televizyonda yayın yapan ve bizlere yorumcu diye adlandırılan çoğu ismin aslında birer boş teneke olduğu görüyoruz boş tenekeden çok ses çıkar misali. bu tür kaliteli isimlerin youtube da bulunması da haliyle orayı daha kaliteli ve izlenesi bir hale büründürüyor. özellikle avrupa liglerini takip etmeyi çok sevdiğim için televizyonda bununla alakalı pek işe yarar yorumcular bulamadığımdan dolayı youtube da bunu bulabilme imkanım oldukça fazla. youtube da para kazanma olayı da son zamanlarda televizyon ekranlarında sıkça tartışılan bir konu olmuş durumda. gerek o sektörün daha da ilerlemesi gerekse kazandıkları paranın normal bir kanalda sunuculuk muhabirlik yapan birinin kazandığı paranın 2-3 katı olması onları kıskanmaya itiyor. kıskançlıklarını öylesine bir hale getirdiler ki artık normal bir videoyu bile bu video çocuklara kötü örnek oluyor diyerek mahkemeler şikayet edip youtuberlara karşı gelecek dernekler kurmaya kadar ileri gidebilecek duruma geldiler. bunları da tabii ki de kendileri gibi biraz daha yaşça büyük insanların izlediği televizyon programlarında yapıyor. sonuçta bu programları anne babalar izliyor ve onları çok kolay etki altına alıp çocukları üzerinde youtube'dan video izlemeyin onlar tü kakadır şeklinde kötülemeye ve karalamaya çalışıyorlar fakat boşuna uğraşıyorlar çünkü youtube sektörü artık önlenemez bir boyuta geçti. youtuberlar artık neredeyse sponsorluk ve reklam anlaşmalarından videodan daha çok para kazanabilecek bu kazanç ile ailerine eşlerine kendilerine güzel bir hayat kurabilecek duruma geliyor. hatta youtube öylesine bir sektör haline geldi ki aldık bu genç ve başarılı kardeşlerimizi beyaz perde de izleme şansı yakalıyoruz. beyaz perde de sinema sektörüne de yavaş yavaş geçmeye başlayan bu genç kardeşlerimiz çektikleri filmler ile birlikte adeta bu sektörün ne denli büyüdüğünü ve onlardan daha çok izlenip kazançlarını 2 ye katladıklarını gösterir haldeler. eğlence ve spor kanalları favorim.

0

youtubede takip ettiğim kanallar,
yemek
müzik
dini içerikli bilgiler
film
el işi programları
komik videolar vs.

0

benim you tube geçmişim hep çizgi filmdir. ama eşim deli gibi ypu tubede yemek kanalları takip ediyor ve genelde her akşam deniyor. tabi bu benim işime geliyor o ayrı konu .

0

youtube'da para kazandıracak her türlü kanalı takip ediyorum