0

yok ya.. alakalsi yok. bircok kuafor arkadasim var. kan agliyorlar. o kuafor arkadaslaeimdan ziyade bulundugum mekandaki birkac kuaforu daha taniyorum. artik virus gibi heryerde olduklari icin pek kazanamiyorlar. tutunanlarinda sadece masraflarina para yetiyor kazandiklari para. yani oyle disaridan gorundukleti gibi vizir vizir is yapmiyorlar.

0

en güzel parayı kuaförler kazanıyor fakat kadın kuaförler.

0

sözde ombre yapacaklar ama saç acicilari ve boyalari 4 tl givi bir fiyatla alıp 200 tl ye ombre yapiyorlar gercekten. hayatim boyunca 4 kere falan gittim pismanim. cunku biri bozuyor sacini dogerine duzeltsin diye gidiyorsun o daha kotu digeri daha berbat yapiyor. kuaforlere saç kestirmektede boyatmaktada hic guvenmiyorum artik. ozellikle tv de cıkan benim kuaforum programindan sonra insanlari disco topuna ceviren kuaforler mi dersin neler neler. bide kendilerinden çok emin olmalarina kaniyoruz ama iş yok diyim ben size.

0

ama hakediyorlar akşama kadar birsürü insanla ugrasiyorlar manikur pedikur derken yani en pis işi yapiyorlar yok agda yok saç falan yani onlarda haklılar.

0

en güzelini kazıyolarmı bilmem ama baya iyi kazandıkları kesin sermaye az getiri çok

0

güzel ama yorucu birazda pis bir iş milletin kılı tüyü saçı başı kaşı bıyığı manikürü pedikürü derken yoğun bir iş

0

bence en çok parayı kuaförler değil en çok zorluğu çeken kalktım zaten sabahtan akşama kadar ayaksız çalışıyorlar