0

fenerbahçe sezona çok kötü bir başlangıç yaparak hollandalı teknik adam gönderilmiştir. şu anda fenerbahçe'nin kulübüne fenerbahçe takımını çok iyi tanıyan kişilerden biri de ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adam getirilmiştir. fenerbahçe kulübünü tamamen yakından tanıyan ve şu andaki pozisyondan çok memnun olmadığını düşünüyorum. ersun yanal geldikten sonra fenerbahçe takımı biraz olsun toparlanmaya çalışıyor fakat elindeki kadrodan dolayı pek fazla başarılı olduğunu söyleyemeyiz. ilk yarı dönem içerisinde ersun yanal eksik olan bölgelere tamamen kaliteli yıldızlı oyuncular almaya özen gösterecek ve ikinci yarıda fenerbahçe kulübü'nün başarılı yerlere getireceğini tahmin ediyorum. eğer fenerbahçe kulübü devre arasındaki transferleri yeterli olursa şu anda üç kulvarda ilerlemeye devam edecek. eğer istenilen sonuçlar alınmazsa sadece türkiye kupası'nda hedeflenir kupayı aldıktan sonra önümüzdeki sene avrupa ligi'ne gitmeyi hedefleyecektir. fenerbahçe kulübü taraftarı oldukça ersun yanal'ın gelmesinden memnun olduklarını düşünüyorum. takımın halini çok iyi bilen ersun yanal gibi kaliteli adam toparlayacağını ve tekrardan çıkışı içerisine geleceklerini söyleyebiliriz. tabii ki yapılacak transferler içerisinde çok yıldız oyuncuları olacağı için maddi konuda biraz olsun sıkıntı içerisine girebilirler.şu anda ersun yanal biraz olsun ilk yarı dönem içerisinde yapılacak transferleri kafasında kurmuş diye biliriz. takım içerisinde çok gereksiz oyuncu var ve onlar bir an önce kiralık ya da satması gerektiğini düşünüyorum. inşallah fenerbahçe kulübü ikinci yarıda biraz olsun çıkış yakalar ve daha iyi yerlere gelmesini umut ederim.

0

fenerbahçe'nin başına ersun yanal gelmiştir. ersun yanal hakkındaki düşüncelerim şöyledir; baktığımız zaman ersun yanal 2014 senesinde fenerbahçe'ye tarihinin en erken şampiyonluğunu getirmiştir. o zamanki kadro gerçekten çok kaliteli bir kadro ile şu anki kadroyla çok arasında büyük bir fark var diyebilirim. ancak ersun yanal ara transfer döneminde istediği transferleri alırsa ben fenerbahçe'yi başarıya ulaşacağını düşünüyorum. ersun yanal gerçekten çok güzel ve hücum futbol oynatan bir hocadır baktığım zaman fenerbahçe'nin başında 2 maç oynadı ve 7 gol atıp 4 gol yedi. böyle maçlar oynatması taraftarların maça çok gelmesini sağlıyor diyebilirim umarım ersun yanal sene sonunda fenerbahçe'yi istediği yerlere getirebilir.

0

fenerbahce dort buyuk kulubten biri türkiye de fakat bu yil kume dusmemeye oynuyor bence aziz yildirim varken fenerbahce daha iyiydi ali koc geldi ve fenerbahce baya düşüşte yeni hocası ersun yanalla bence ligde kalir ve ikinci yarisinda ilk 7 ye girer gibime geliyor arkdaslar

1

fenerbahçe futbol takımının yeni hocası ersun yanal daha önce bu takıma şampiyonluk yaşatmış biridir.ersun hoca yönetiminde çıkılan ikimaç var. erzurum maçının ilk yarısı ve deplasmanda oynana türkiye kupası maçında giresun önünde fenerbahçenin futbol anlayışında değişiklikler olduğunu gördük.ersun hoca sahayı daraltarak hücüm futbolu oynatmaya çalışıyor.ligin ikinci yarısında bir iki takviye ile ersun yanallı fenerbahçe çok daha farklı yerlere gelecektir.