0

parfüm ozon tabakasının delinmesine sebep oluyor fakat parfüm sıkmazsak eğer bu seferde kötü kokudan boguluruz ozelliklede yazın :)

1

parfüm bildiğimiz üzere günümüzde çok kullanılıyor ve oldukçada etkildir ve ter kokularına birebir gelir parfiümün ne gibi zararları var konusunda ise aynen şöyledir parfümün içersinde birçok koku malzemesi ve kimyasal malzemeler koyuluyor ve oldukçada etkilidir insan tenine sıkar ve tenımızın içine bu parfum kokusu malesef işliyor ve belırlı bır hastalıklara yol açabılırve kansere kadar gidebilir parfum sıkacagınız zaman her zaman üstünüze kıyafetlerınıze sıkın tenınıze sakın ve sakın değdirmeyın ben genellıkle öyle yapıyorum zaten parfümü asla ve asla üstüme sıkmam öğrendıgımden beri sıkmıyorum ve sıkmanızıda tavısye etmıyorum ve sağa sola sorarakta bilgiler alabılırsınızde benım bildiklerim bu kadardır.

0

parfüm kullanımının çevreye oldukça zararlı olduğunu düşünüyorum. ne kadar koku olarak da güzel olsa da kimyasal maddeler içerdiği sürece sağlığımız için tehdit edici olduğunu söyleyebiliriz. bu yüzden biraz olsun çevremizden uzak tutmamız gerektiğini düşünüyorum. bazen bir otobüse bindiğiniz zaman yanınızdaki kişiyi neredeyse parfüm şişesini boşaltmış gibi oluyor. böyle toplum içerisinde parfüm kullanmak özellikle çok sakıncalı. çevremizdeki kişileri rahatsızlığı olabilir ve parfüm kullanmak onlara zarar verebilir. bu yüzden toplum içerisinde girdiğimiz zamanlarda parfüm kullanmamayı tercih ediyorum.