1

yıllar öncesinde, yaklaşık 20 (yirmi) sene kadar önce nargile içmiştim. çikolatalı nargile tütünü kullanmıştım. o zaman benim özel bir nargilem vardı, onunla içiyordum, ancak yaklaşık 6 (altı) ay kadar içtikten sonra bıraktım.

0

evet içtim kızım üniversitede okurken yanına gitmişti bir yere götürmüştü adana'da beni ama pek sevemedim basım döndü alışık olmadığımız için herhalde birdahada içmedim

1

evet içtim o dönemde yani 18 sene önce sigara da kullanıyordum ve nargile içerken tütünü izmirde getirttiriyordu konyaya.

0

evet içtim yaklaşık on dört yaşından beri içiyorum ve bu işi yapıyorum

0

nargileyi aşağı yukarı 5 yıldır içen biriyim. gün içerisinde ortalama 4 defa içiyorum. genelde arkadaşlarımın geldiği zamanlarda evde yapıyoruz ya da kafeye gidip içmeyi tercih ediyoruz. iki sene önce kafede çalıştığın zamanlarda nargileci olarak çalışıyordum. oldukça bu işte başarılıyım diyebilirim. o yüzden nargilenin ne kadar sağlığımız açısından kötü olduğunu düşünsek de benim vazgeçemediklerim arasında yer alıyor.

0

evet içtim aromalilari felan var ben kavunlu içmiştim tadı gayet güzeldi sigarayı bırakmak için elektronik nargile almıştım ama halen daha bırakmadım ama nargileyi aç karnına içme

0

evet içtim ama sayılıdır güzel ama baş döndürücü olmasa daha iyi olur .