0

kesinlikle köpek daha dost canlısıdır, kedi tamamen çıkar ilişkisine dayalı bir dünyanın hayvanıdır. köpek ise tamamen duygusal ve kendinden verici, dost canlısı bir hayvandır.

0

köpek derler genelde. ama benim kedim var. onlar cok özgürlugune duskun insanlar. onlar icin sadece kendi istekleri onemli. zaman onunla oyun oynar o istedigi zaman sevebilirsiniz. fakat kediler insan sagligina o kadar faydali bir hayvan ki. hem tertemizler onlari temizlemenize gerek yok. hasta oldugunuzda dibinizden ayrilmazlar hiriltilariyla sizi iyilestirirler. uzun sure sizi gormediklerinde ozlerler huy degistirirler. gorduklerinde de her yerinizi koklar dudaginizdan oper sonra oturdugunuzda yaniniza kivrilir sevmenizi beklerler. can onlar. bütün hayvanlar gibi

0

kedilere göre köpekler daha dost canlısıdır kediler genellikle nankör olurlar.

0

bence köpek daha çok dost canlısı izlediğimiz ve gördüğümüz her yerde görebiliyoruz kedi kadar itici bir hayvan yok bence köpek ev sahibine sadık kalıyor hem de yavrularına çok sahip çıkabiliyor ben köpek diyorum.

0

köpek daha dost bence evden kaçtığımda bir köpek ile arkadaşlık yapmıştım sevdim ilgi gösterdim hiç yanımdan gitmedi o gece bir kediye yem verirsen seni hemen unutur yanından gider bir daha seni tanıma z ama köpekler daha dost gibi geliyor bana bu benim düşüncemem

0

içlerinde ki sadakat duygusu yüzünden köpekler. köpekler onlara yemek verenleri ikinci kezde ısırmaz sever sahibi olanın arkasından ölür bile ama kediler biraz nankör hayvanlar o yüzden köpekler daha dost canlısıdır.