1

var böyle modeller.bir takılıyorlar bir konuya veya dizi savaş, o bitmiyor artık.saçma sapan sorular .hadi bir tane sordun ikinciyi de sordun.üff anlamıyorum.bunlara site mutlaka bir sınır getirmeli.artık soruyu görünce kimin sorabileceğini ismini görmeden tahmin eder oldum.şimdilerde birde nazlı54 var.maşallah.öğretmen olsa vay öğrencilerinin haline.zira bence biraz cevap yeteneği olsa iyi olur.

1

aynen bir konu hakkında kaptırıp gidiyorlar değiştirerek soruyorlar bir tek dearangel değil bunu bir kaç üyede yapıyor .biraz yaratıcı ve değişik türde sorular sorulması daha mantıklı bence .

0

hakikaten ya sor sor bitmemiş turetmiste turetmis yani ne kadar soru varsa bir sorudan hepsini sormuş.

0

hayir birde bize sohbet kanalinda unlara uyari veriyoruz diyorlar... ama ben bu zamana kadsr bu kisilere bir kere bile uyari verildigini dusunmuyorum. cunku surekli surekli bir ardi ardina soru bombardimani oluyor... bize gelince uyari alirsiniz, ban yersiniz diye cevap veriliyor... simdi gel de bu konuda hak arama... bize boyle denilip neden diger yazarlara bu uygulanmıyor diye.

0

vallaha benim ilk defa duyduğum diziler filan varmış. ne kadar tv izlemediğim buradan belli oluyor ya. acaba teknoloji bu kadar gelişmeyseydi ne olacaktı onu çok merak ediyorum.

0

ahhaha :))) millet kendileri dizi izliyor ve bizleri de izlediğini sanıyor devamli tutturmuş gider ne yazık ki. :)/ yani ben o diziyi hiç duymadim. ya da flim diyelim artık her neyse gerçekten biri birşeyi tuttrdumu devamlı böyle gidiyor anlamış değilim. her gün aynı sorunlar bunlar.